Test applications
PRESSE
DIGITAL

Gartner udnævner Capgemini som "Leader" i 2016

For tredje år i træk står vi som “Leader” i Gartners 2016 Magic Quadrant for Application Testing Services.

December 16, 2016 - For tredje år i træk er Capgemini-gruppen, bestående af Capgemini og Sogeti, positioneret som ”Leader” i Gartners 2016 Magic Quadrant for Application Testing Services, grundet vores evne til at levere og kompletheden i gruppens vision. 

Nikolaj Langkilde, Direktør for test og kvalitetssikring hos Capgemini Danmark siger: “Det er en fornøjelse at blive anerkendt for tredje år i træk som ”leder indenfor Application Testing Services. De kombinerede kræfter hos Capgemini og Sogeti på globalt plan har gjort succesen mulig for os, så vi leverer test og kvalitetssikring i verdensklasse. Med det formål at støtte for vores kunders digitale transformationsinitiativer, så de får større forretningsværdi og konkurrenceevne.”

Med 17.000 specialiserede testprofessionelle, globale leverancecentre fordelt på 40 lande, og med vores industriførende platforme [1]TMap®, TPI®, and [2]Smart Quality Assurance (QA), har Capgemini-gruppen slået sig fast som en global idé-generator og innovationsleder, med en fokuseret tilgang til at hjælpe organisationer og virksomheder med at nå deres forretningsmål. Capgemini-gruppens Application Testing Services stiller en omfattende vifte af løsninger til rådighed for vores kunder, så de kan reducere risikoen for applikations- og systemfejl, og sikre at systemerne fungerer sømløst så både kunder og brugere får deres forventninger opfyldt.

Læs den fulde rapport her: http://www.gartner.com/reprints/capgemini?id=1-3MRLNJO&ct=161129&st=sb

Om Capgemini

Capgemini er førende global leverandør af rådgivning, teknologi services og digital transformation. Virksomheden er i front, når det kommer til innovation, for at kunne realisere sine kunders potentiale inden for ​​Cloud, Digital og platforme. Baseret på 50 års erfaring, dyb industrispecifik ekspertise og en række ydelser hjælper Capgemini kunder med at opnå deres forretningsmæssige ambitioner - fra strategi til drift. Capgemini er drevet af en overbevisning om, at teknologiens forretningsmæssige værdi kommer af samspillet med mennesker. Det er et multikulturelt selskab med 200.000 medarbejdere i over 40 lande. Koncernen havde i 2017 en omsætning på 12,8 mia. EUR.

Gartner Disclaimer (engelsk)

Gartner does not endorse any vendor, product or service depicted in its research publications, and does not advise technology users to select only those vendors with the highest ratings or other designation. Gartner research publications consist of the opinions of Gartner's research organization and should not be construed as statements of fact. Gartner disclaims all warranties, expressed or implied, with respect to this research, including any warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.[1] TMap® and TPI® er Sogeti’s industriførende metoder til struktureret test management hhv. testprocesforbedring.

[2] Capgemini’s Smart QA er en analysedreven platform, som hjælper banker og finansinstitutioner, samt forsikringsselskaber med at bygge end-to-end økosystemer, med testværktøjer, testmiljøer og testdata og performancdata.

todo todo
KONTAKT
 • Maarten Galesloot
  Maarten Galesloot
  Director of Capgemini Danmark
  +45 70112200
 • Mohamed Attazgharti
  Mohamed Attazgharti
  Marketing & Communication Director
  +45 52189431