Capgemini Sogeti kåret til Premium Solution Partner of the Year 2014
PRESSE
WEB SOLUTIONS

Capgemini Sogeti anerkendt for førende digitale løsninger

Enkle og brugbare CMS-løsninger til blandt andet DSB, Europæiske Rejseforsikring, Milestone Systems og Skandia har udløst prisen Premium Solution Partner of the year til konferencen EPiServer Update 2014.

København, 7. oktober 2014 - Når du køber billetter via dsb.dk eller skal hente hjælp hos Europæiske Rejseforsikring, er Capgemini Sogetis EPiServer-løsning selve maskinrummet i hele forretningen.

Løsningernes duelighed har netop udløst prisen Premium Solution Partner of the year til konferencen EPiServer Update 2014.

 

 

Capgemini Sogeti har gennem de seneste år arbejdet målrettet på at styrke sin position som leverandør af digtale løsninger indenfor web, portal og e-handel.  Blandt andet på dsb.dk kan danskerne nu opleve en mere flydende brugeroplevelse, uanset om de bruger smartphone, tablet eller computer til bestilling af billetter og gennemgang af rejseplaner.

I arbejdet med at integrere EPiServer platformen til andre DSB-systemer i et særdeles kompleks teknisk miljø har der været fokus på svartider og på at gøre integrationerne så fremtidssikrede og solide som muligt. Det skyldes, at www.dsb.dk er et særdeles forretningskritisk kundevendt system for DSB, som har alle rejsende i Danmark som målgruppe.

”Capgemini Sogeti er en fleksibel og professionel samarbejdspartner, som vi gennem en årrække har haft et godt samarbejde med. Capgemini Sogeti viser forståelse for både den tekniske side af et kompleks EPiServer-projekt og forstår de udfordringer, som en nationalt transportoperatør skal kunne levere på forretningssiden. EPiServers anerkendelse af Capgemini Sogeti er fuldt fortjent.” siger IT-projektleder fra DSB Claus Grainger.

I løbet af året har Capgemni Sogeti også udvidet antallet af kunder og har stået for migerering af Europæiske Rejseforsikrings EPiServer platform til en nyere løsning og sikret, at integrationerne til deres back-end var solide og bæredygtige. Den ønskede support er opstået på baggrund af den lov, som Folketinget vedtog den 6. februar 2014 om ophævelsen af den offentlige rejsesygesikring, der skulle træde i kraft den 1. august 2014. Sammen med Capgemini Sogeti har Europæiske Rejseforsikring formået at lancere produkterne på blot tre måneder og dermed være de første på markedet, der adresserede danskernes nyopstået behov.

”Det er vigtigt med en samarbejdspartner, der er lydhør over for vores forretningsmæssige udfordringer og som forstår at behovsafdække. Sådan en samarbejdspartner har vi fundet i Capgemini Sogeti.” siger Mark Bartram, der er marketingsansvarlig hos Europæiske Rejseforsikring.

Også når det gælder udveksling af informationer for globale virksomheder, er der stor tilfredshed med Capgemini Sogetis løsninger.

”EPiServer-løsningen fra Capgemini Sogeti gør det faktisk muligt for os at arbejde globalt; altså på tværs af landegrænserne. For det er via de applikationer, som Capgemini Sogetis løsninger tilbyder, der gør, at vi kan udveksle oplysninger mellem vores forskellige kontorer og enheder. Det gør os ganske enkelt i stand til at servicere vores erhvervskunder og privatkunder optimalt.” siger Lars Bjørn Pedersen, Online Marketing Manager hos Milestone Systems, der er et selskab i Canon-gruppen.

  

Om Capgemini Sogeti Danmark A/S
Capgemini Sogeti leverer IT-konsulentydelser indenfor udvikling og integration, softwaretest og applikationsvedligeholdelse både onshore og offshore og har mere end 140.000 ansatte i 44 lande, heraf 300 i Danmark. Capgemini Sogeti er et helejet datterselskab af Capgemini SA, som er noteret på børsen i Paris. 

todo todo
Kontakt
 • Maria Søndergaard
  Maria Søndergaard
  Director, Market Segment East
  +45 52189297
 • Mohamed Attazgharti
  Mohamed Attazgharti
  Marketing & Communication Director
  +45 52189431
Relateret indhold