Ny Rådgivende konsulent
SOFTWARETEST

International ekspertise til vores jyske kunder

Velkommen til Rochus Gorkink. Som vores nye rådgivende konsulent i konsulentfirmaet Capgemini Sogeti, vil Rochus spille en central rolle i at realisere vores jyske kunders IT- og forretningsmål.

8. november 2017 – Rochus, der er fra Holland, har tidligere arbejdet som Practice Manager for Sogeti Schweiz og Irland. Og han har dermed været en del af Capgemini gruppen i mange år.

Med fokus på kunder og på at udnytte de fordele, det giver at være en del af en stor, international virksomhed, har det været Rochus’ mål at skabe vækst hos Sogeti Irland og Schweiz, gennem glade og tilfredse kunder Den erfaring har Rochus taget med sig til Danmark. Som konsulent for Capgemini Sogeti skal han rådgive og levere ydelser til kunderne.

 “We will deliver a mixture of our group and local capabilities, becoming glocal here in Aarhus. I find it very important not just to find an answer to the problems that the client have, but also to design and deliver the solution together with the client. I do this through a personal commitment to getting the results for our clients”, udtaler Rochus Gorkink.

Kontoret i Aarhus får en kollega, der sætter ære og passion i at være med i de værdiskabende processer.

Margit Sejerkilde, Team Manager for testafdelingen i Århus, udtaler: Jeg vil gerne byde Rochus hjertelig velkommen. Med Rochus gennemgribende kompetencer på testområdet og hans specialisering inden for automatisering, bliver der sat yderligere ressourcer bag ambitionerne om at hjælpe kunderne på rejsen mod højere kvalitet gennem en mere effektiv automatisering.

Personligt:

Rochus Gorkink er gift med Aida og far til Sanne. Det betyder meget, at hans familie støtter ham i hans globetrotting. Det er opbakningen hjemmefra, som giver ham frihed til at påtage sig rollen som principal consultant hos Capgemini Sogeti i Danmark. Og han håber at kunne blive her i landet i lang tid fremover.

todo todo
 • Mohamed Attazgharti
  Mohamed Attazgharti
  Marketing & Communication Director
  +45 52189431
 • Margit Sejerkilde
  Margit Sejerkilde
  Delivery Manager
  +45 52189787