Partnere
OM OS

Partnere

Vi er partnere med de bedste leverandører på markedet. Vi er det for at kunne tilbyde dig den perfekte løsning. Her er de partnere som Capgemini vælger at samarbejde med:

Hewlett Packard Enterprise

Capgemini har i mere end 30 år udviklet, markedsført og beviseligt leveret stærke Testing services til kunder over hele kloden. For at styrke denne position har Capgemini gennem årtier haft et strategisk samarbejde med HPE for at procesunderstøtte vores Testing services med best of breed software værktøjer til styring, automatisering og effektivisering af arbejdsgange.

Salesforce

Som Global Strategic Cloud Alliance partner og den førende partner med flest certificerede Salesforce1 konsulenter i Danmark og Skandinavien, har vi stor erfaring med en lang række kunder i forskellige brancher og bredt kendskab til platformen. Sammen tilbyder vi en bred vifte af IT-konsulentydelser, der understøtter vores kunders behov.

Oracle

Siden 1995 har Capgemini været global partner med Oracle, og som Oracle Diamond partner har vi opnået den højest mulige placering i Oracle PartnerNetwork (OPN). Med baggrund i denne stærke alliance har Capgemini i Danmark leveret mange Oracle projekter på tværs af brancher – dette bekræfter vores kompetence i implementering af Oracles produkter.

Et stærkt partnerskab omkring Sundheds-IT

Stærke partnerskaber er en grundlæggende forudsætning for at kunne levere integrerede sundheds IT-løsninger.

Nogle kunder inden for sundhedsvæsenet efterspørger i disse år suite-løsninger, som omfatter al funktionaliteten omkring patientadministration, patientjournal og booking som een integreret løsning. Capgemini har mere end 10 års erfaring med at levere sin standard bookingløsning, Bookplan, som en del af Systematics e-sundheds IT-platform, Columna Clinical Information System. Columna kører i dag i produktion i blandt andet Region Midt, hvor den håndterer mere end 1,2 mio patienter med 2 mio aftaler i forhold til sundhedsvæsenet i regionen.

Capgemini arbejder sammen med Systematic om leverance af Columna til eksisterende kunder samt om salget til udvalgte kunder.   

Episerver – Vi er Premium Solution Partner

Episerver er anerkendt som en af de mest innovative leverandører indenfor software til CMS, e-Handel og markedsføring. Blandt de mange styrker er meget høj brugervenlighed, god understøttelse af Mobile enheder og sluttelig er der stor åbenhed for at lave integrationer. På udviklingssiden er Episerver tæt integreret til Microsofts .Net udviklingsmiljø. Capgemini og Episerver partnerskabet tager blandt andet udgangspunkt i en lang historik med masser af succesfulde projekter, og ikke mindst Capgeminis styrke på integrationsområdet og substantielle kompetencer med Microsoft teknologi.

Microsoft

Vi har mange års erfaring i at levere løsninger baseret på Microsoft teknologier, vore partnerskab strækker sig tilbage til 1997, og bygger i dag på vores mere end 16.000 Microsoft specialister global, hvoraf vi er mere end 30 lokalt. Vi beskæftiger os både med applikationsudvikling og vedligeholdelse, kendetegnende for de fleste opgaver er behovet for integration mellem komplekse front- og backend systemer. Det er netop her vores brede erfaring og Microsofts teknologier skaber den ekstra værdi.

Parasoft

Parasoft hjælper organisationer med perfektionere de tæt forbundne applikationer, der anvendes i dag ved at automatisere tidskrævende testopgaver og udstyre ledelsen med nødvendige intelligente analyser til at fokusere på det vigtige. Parasofts teknologier reducerer tid, kræfter og omkostninger ved levering af sikker, pålidelig software, der er i overensstemmelse med regler og standarder, ved at integrere statisk og dynamisk analyse, test af enheder, funktioner og API'er samt virtualisering af tjenester. Via testværktøj til udviklere, rapportering/analyser til ledere og dashboards til topledelsen udstyrer Parasoft softwarevirksomheder med de nødvendige nyskabende redskaber, der er grundlaget for at udvikle og implementere applikationer på markedet for indlejrede applikationer, virksomheder og IoT, samtidig med muliggørelse af dagens strategiske udviklingsinitiativer – agil, kontinuerlig test, DevOps og sikkerhed.

todo todo
Kontakt
  • Mohamed Attazgharti
    Mohamed Attazgharti
    Marketing & Communication Director
    +45 52189431

Partnere for din skyld

Vi er partnere med de bedste leverandører på markedet. Det er vi for at kunne tilbyde dig den perfekte løsning. 

HP

   IBM

MS

    Salesforce

       

Oracle

   EPIServer