Capgemini
Der opstod en fejl ved hentning af captcha-billede
DNA

Om Os

Capgemini er førende global leverandør af rådgivning, teknologi services og digital transformation. Virksomheden er i front, når det kommer til innovation, for at kunne realisere sine kunders potentiale inden for Cloud, Digital og platforme. Baseret på 50 års erfaring, dyb industrispecifik ekspertise og en række ydelser hjælper Capgemini kunder med at opnå deres forretningsmæssige ambitioner - fra strategi til drift.

Vi skaber resultater for vores danske kunder ved hjælp af markedsledende digitale services. Vores dygtige danske teams trækker på erfaring og ekspertise fra over 40 lande og mere end 200.000 medarbejdere. Vi definerer, udvikler, kvalitetssikrer og eksekverer de digitale løsninger, der sikrer vores kunder optimal udnyttelse af den digitale teknologi. Vi leverer vores services gennem forskellige samarbejdsmodeller, men vi tager altid udgangspunkt i vores kunders behov og ønsker. Vi kombinerer fleksibilitet og hurtig implementering med QA-metoder i verdensklasse, vores globale leveringsmodel, Rightshore® og stærke partnerskaber med førende teknologivirksomheder.

Vi leverer løsninger og services indenfor

Vores Vision: Den teknologiske forretningsværdi skabes af og med mennesker 

Hos Capgemini ved vi, at teknologi alene ikke er nok til at skabe forretningsværdi. Det starter altid med mennesker, nemlig de eksperter, der arbejder sammen om at finde ind til kernen i jeres forretningsmål, så de kan udvikle netop de løsninger, der skal til for at nå jeres mål. Vi er overbeviste om at teknologiske løsninger, der tager udgangspunkt i mennesker, er det der for alvor gør en forskel for jeres virksomhed.

Vores Mission: Sammen, skaber og leverer vi de forretnings- og teknologiløsninger, som opfylder jeres behov og skaber de resultater, I ønsker.

Capgemini hjælper jer med at transformere jeres organisation og opnå bedre resultater. Det er vores mål, at sætte jer i stand til at komme med intuitive og hurtige svar på markedets stadig skiftende udfordringer. Vi hjælper med at bringe den rigtige teknologi i spil og styrker jeres kompetencer, så I bliver mere agile og mere konkurrencedygtige.

Samarbejde er helt centralt i den måde, vi driver vores forretning på. Sammen udgør vores eksperter og jeres medarbejdere ét stærkt team. Vores evne til at samarbejde er en af de vigtigste parametre for vores kunder. Vi kalder det Collaborative Business Experience®, og det kommer til udtryk i alle vores interaktioner med kunder, og er vores måde at skabe tætte, effektive samarbejdsrelationer på.

todo todo
Kontakt
  • Claus Rydkjær CEO
    Claus Rydkjær
    EVP & Managing Director
    +45 51 39 61 00

Partnere for din skyld

Vi er partnere med de bedste leverandører på markedet. Det er vi for at kunne tilbyde dig den perfekte løsning. 

HP

   IBM

MS

    Salesforce

       

Oracle

   EPIServer

 

  

Grundlaget for vores samarbejde