Capgemini Brand
Der opstod en fejl ved hentning af captcha-billede
OM OS
DNA

Mød vores brand

I september 2018 trådte vores brand ind i en ny æra med et forsimplet navn, strømlinet design og vægt på en unik og stærk identitet.

Capgemini har eksisteret i Danmark siden 1984. I 2006 lancerede Capgemini søsterselskabet Sogeti for at yde specialiserede softwaretest-ydelser til danske kunder. I 2014 fusionerede Capgemini og Sogeti i Danmark til Capgemini Sogeti. Senest har koncernen, i 2018 besluttet at servicere kunder i Danmark under navnet Capgemini.

Capgemini er et stærkt globalt brand, som understøtter vores strategi om at være førende inden for digitale services og digital transformation i Danmark. Navneændringen bidrager til at skabe klarhed over hvem vi er på markedet og afspejler hvad vi leverer. Ændringen betyder ikke mindre fokus på vores eksisterende, velpositionerede serviceportefølje. Vi investerer og udvider fortsat vores solide Digital Assurance & Testing-services,  for at  være i stand til at levere  de bedste innovative og digitale løsninger til vores kunder. Vi tilstræber at være det foretrukne partnervalg og hjælpe kunderne med at opnå deres forretningsmål”. siger Maarten Galesloot, Head of Capgemini i Danmark.

Et brand som viser vores identitet

Capgemini er anført af et stærkt ekspertteam i Danmark, støttet af de globale leveringscentre, som servicerer de danske kunder. Lokalkontorerne i Danmark ligger i hhv. Vallensbæk og Aarhus. Kerneydelser, som Capgemini leverer til de danske kunder, er Digital Assurance and Testing-services, Customer Engagement Management-løsninger, E-commerce & Web Solutions, Cloud Solutions and Services, Digital Healthcare Solutions og Application Management Services til både det offentlige og private.

Vores værdier

Om Capgemini

Capgemini er førende global leverandør af rådgivning, teknologi services og digital transformation. Virksomheden er i front, når det kommer til innovation, for at kunne realisere sine kunders potentiale inden for ​​Cloud, Digital og platforme. Baseret på 50 års erfaring, dyb industrispecifik ekspertise og en række ydelser hjælper Capgemini kunder med at opnå deres forretningsmæssige ambitioner - fra strategi til drift. Capgemini er drevet af en overbevisning om, at teknologiens forretningsmæssige værdi kommer af samspillet med mennesker. Det er et multikulturelt selskab med 200.000 medarbejdere i over 40 lande. Koncernen havde i 2017 en omsætning på 12,8 mia. EUR.

Besøg os på http://www.capgemini.dk/

People Matter, Results Count

todo todo
KONTAKT
  • Mohamed Attazgharti
    Mohamed Attazgharti
    Marketing & Communication Director
    +45 52189431