SogetiLabs
Der opstod en fejl ved hentning af captcha-billede
INNOVATION

SogetiLabs

SogetiLabs samler fremtrædende teknologiledere fra hele Sogeti-verdenen. Det er et initiativ, der ikke forklarer, hvordan it virker, men hvad it kan gøre for virksomheders forretning.

Om SogetiLabs

SogetiLabs er et netværk af flere end 150 teknologiledere fra Sogeti verden over. SogetiLabs dækker en bred vifte af digitalteknologi ekspertise: fra embedded software, cybersikkerhed, simulering og cloud til business information management, mobil apps, analytics, test og Internet of Things. Fokus er altid på at udnytte teknologier, systemer og applikationer i egentlige forretningssituationer for at maksimere resultaterne.

Sammen med Sogeti-trendlaboratoriet VINT giver SogetiLabs indsigt, forskning og inspiration gennem artikler, præsentationer og videoer, der kan downloades via SogetiLabs hjemmeside, onlineportaler og sociale medier.

Om VINT

Vores trendlaboratorium VINT (Vision - Inspiration - Navigation - Trends), som er en del af SogetiLabs ekspertnetværk, har altid et øje rettet mod horisonten, på udkig efter evolution drevet af ny teknologi.

Tolker den teknologiske udvikling

VINT giver nyttig indsigt i de sandsynlige konsekvenser og innovative anvendelser af nye teknologier til organisationer over hele verden. De værdifulde analyser hjælper offentlige og private virksomheder med at forudse og planlægge i fremtidens komplekse dynamik. VINT benytter sig af talent og kreativitet fra trendspottere i Amsterdam, Paris, Stockholm og Washington.

 

Dybdegående forskning

Det er vores overbevisning, at informationsteknologi ikke er vigtig i sig selv. Uanset hvor avanceret teknologien er, er det hverken funktionaliteten eller det forventede markedspotentiale der tæller. I stedet er det brugen af ​​teknologien, som betyder noget. Det er kun den egentlige anvendelse og nye teknologiske innovationer, som kan skabe værdi for en organisation. Og ikke al teknologi skaber værdi!

Ikke overraskende er succesfuld teknologisk udvikling og den praktiske brug svær eller ligefrem umulig at forudsige. Men VINT kan give indsigt, inspiration og retning ved at gå bag om statistikkerne, udforske tendenser og gennemskue mønstre - menneskelige, sociale og teknologiske - og bruge sund fornuft.

Vi har publiceret forskning siden 1994 og sørger altid for, at vores bøger og publikationer er illustreret med virkelige eksempler og tilgængelige for både ikke-tekniske og tekniske læsere.

Skaber dialog og deler viden

VINT tror også på at skabe dialog og deler vores indsigter og opdagelser gennem mange kanaler. Vores trendspottere bidrager til artikler rundt om i verden, og VINT benytter gerne nye medier og stiller vores viden til rådighed for communities og sites.

Historiefortælling

Gennem dialoger over hele verden holder vi vores tanker friske og relevante. Vi har ingen ambitioner om at bo i et elfenbenstårn. Vi afholder symposier og events, hvor vi samler erhvervsledere, tænkere og forskere for at udveksle nye ideer om teknologiske emner, der udfordrer og understøtter erhvervslivet og samfundet.

Fra indsigt til forretningsværdi

VINTs forskning kan give alternative perspektiver og skabe ny forståelse af de teknologiske dynamikker, hvilket kan være med til at kickstarte virksomhedens strategiske debat eller fungere som katalysator for banebrydende tænkning og handling.

Om Expert Connect

SogetiLabs og VINT indgår i Capgemini-koncernens verdensomspændende Expert Connect-initiativ. I alt har vi flere end 1.000 eksperter, som diskuterer og deler forretningsteknologisk indsigt med dig online. Det giver dig rig mulighed for at møde og interagere med folk, som interesserer sig for de samme emner, som du gør.

SogetiLabs er en del af Applied Innovation Exchange (AIE)

SogetiLabs er også en del af Applied Innovation Exchange, Capgemini-koncernens verdensomspændende økosystem af start-ups, acceleratorer, inkubatorer, strategisk teknologi og forretningspartnere, som skal gøre innovation tilgængelig for din virksomheds daglige forretning. Læs mere her.

Besøg den globale side for SogetiLabs

todo todo
Kontakt
  • Erik Haarh
    Erik Haahr
    Managing Consultant
    +45 52189364