AIE
Der opstod en fejl ved hentning af captcha-billede
OM OS
DNA

Applied Innovation Exchange

Innovation er ikke nogen luksus, det er en nødvendig funktion i alle virksomheder. Opdag hvordan du etablerer innovation i den rigtige hastighed og skala på en sikker og bæredygtig måde i dag.

Behovet for at forny sig. Er du klar?

Allerede i 2015 var behovet for innovation åbenlyst: 

Applied Innovation Exchange

 • 75% af S&P 500-firmaerne i 2011 vil blive erstattet af nye virksomheder i S&P 500 i 2027.
 • 52% af Fortune 500 er fusioneret, overtaget eller gået konkurs siden 2000.
 • De sociale medier har 0,97 mia. brugere i 2010 og vil estimeret have 2,44 mia. i 2018.
 • 65% af topledende står over for et øget pres for innovation (Litium, juni 2015).
 • I 2014 blev der brugt ca. 1,6 billioner $ på forskning og udvikling globalt (Andrew McAfee og Erik Brynjolfsson, 2014).
 • Næsten 74% af virksomheder, som er blevet berørt af digital disruption, har været mere end et år om at reagere på det. (Capgemini Consulting, 2015)

Hvad er Applied Innovation Exchange?

I dag måles innovationscyklusser i dage og uger – men med en potentiel effekt, som kan forandre brancher, ændre forretningsmodeller og sætte din virksomheds evne til at overleve på prøve.

For at hjælpe dig har vi introduceret en ny og unik tilgang: Applied Innovation (anvendt innovation). Det er et initiativ, som går langt videre end nutidens praksis og konventioner, der har tendens til at sætte innovationen i centrum eller som det primære mål for virksomheden. I stedet adresserer Applied Innovation forretningsresultaterne, og hvordan innovationen bliver implementeret og udnyttet.

Framework

Så mange ideer ... opnå hurtigere succes

Med så mange teknologier, hvordan ved virksomheder så, hvornår og hvor skal de begynde at forny deres forretning? Applied Innovation Framework anbefaler 4 faser til at transformere ideer til konkrete forretningsresultater:

 • Opdag det muliges kunst
  Lær, hvilke nye teknologier, tendenser og forskning der har betydning for din sektor.  Vores eksperter, teknologiledere og start-ups kan inspirere dig og vise dig nye muligheder. Vi hjælper dig med at justere dit lederskab og identificere de områder, du skal fokusere din innovation på.
 • Afdæk veje til succes
  Få nøgleindsigt i forretningsmodeller, prototyper og tekniske arkitekturer med de nyeste metoder og værktøjer. Med designtænkning kan du hurtigt afprøve modeller, skabe fremdrift og validere koncepter.
 • Implementér løsninger med tillid og sikkerhed
  Lancér de koncepter du har udviklet, med sikkerhed for at organisationen kan absorbere innovationen i stor skala. Brug data og indsigter til at forbedre og tilpasse efter behov for at sikre løbende implementering og innovation.
 • Gør innovationsprocessen bæredygtig
  Etablér en stærk innovationskultur med strategi, governance og processer. Brug data til at øge rentabilitet og virksomhedens evne til at reagere.

Exchanges

Innovér døgnet rundt

Eksperimentér med banebrydende ideer, uanset tidspunkt og sted.

Fra London til San Francisco, Melbourne til Mumbai, har du øjeblikkelig adgang til et ekspansivt netværk, der udveksler de nyeste teknologier og prioriteter, herunder cloud, cybersikkerhed, indsigter og data, Internet af Things og Vanguard it (Dev Ops). Vi tilbyder også ekspertise inden for fem sektorer: Bilindustrien, Consumer Products og Retail, Banking, Insurance and Utilities.

Det Global Exchange Netværk

Ecosystem

Din globale gateway til Applied Innovation 

Få adgang til et unikt økosystem af start-ups, acceleratorer, inkubatorer, strategisk teknologi og forretningspartnere, der kan være med til at gøre din virksomhed mere innovativ.

Besøg den globale side for Applied Innovation Exchange

todo todo
Kontakt
 • Erik Haarh
  Erik Haahr
  Managing Consultant
  +45 52189364
A message from Paul Hermelin
Imagine the next 50 years
Living the future now!