Innovation
Der opstod en fejl ved hentning af captcha-billede
OM OS
INNOVATION

Innovation

Innovation er kernen i vores forretning. Hver dag, hver time, hvert sekund. Det holder os på tæerne, med det formål at konstant udfordre og uddanne vores folk og bringe dem sammen for at skabe innovation og løsninger, der gavner vores kunder. Hvorfor? Fordi vi forstår, at nye teknologier og innovation skaber fremtiden.

Expert Connect

Expert Connect er et verdensomspændende netværk der dækker over 40 lande, med mere end 1.000 eksperter, som diskuterer og deler forretningsteknologisk indsigt med dig online. Det giver dig rig mulighed for at møde og interagere med personer, som interesserer sig for de samme emner, som du gør. SogetiLabs og Applied Innovation Exchange indgår som en del af Expert Connect. 

Læs mere her

SogetiLabs

Innovation er en del af vores DNA. Vores eksperter lever og ånder innovation, hver dag. De er vores globale team af superhelte, der støtter kunder over hele verden.

Følg og interager med vores 150 førende eksperter på verdensplan, samlet i det vi kalder, SogetiLabs. Vores eksperter fra SogetiLabs elsker at dele ud af deres viden. Brug dem som talere til dit arrangement, innover med dem, diskuter dine udfordringer med dem, følg de seneste nyheder fra dem på SogetiLabs website og læs de mange rapporter og publikationer, som SogetiLabs regelmæssigt udgiver om alt fra de seneste tendenser, til konkrete råd og tips. Der har været så mange publikationer, at vi har samlet dem i en global online-boghandel.

Læs mere om SogetiLabs her

Applied Innovation Exchange

I vores otte innovationslaboratorier fra San Francisco i vest til Melbourne i øst, innoverer vi sammen med vores kunder døgnet rundt og giver dem adgang til et unikt økosystem. Vores kunder får adgang til vores topeksperter i SogetiLabs, Expert Connect og hele Capgemini-koncernen, men også startups, acceleratorer, business angels, inkubatorer samt strategiske teknologi- og forretningspartnere.

Læs mere her

todo todo
Kontakt
  • Erik Haarh
    Erik Haahr
    Managing Consultant
    +45 52189364