Historie
Der opstod en fejl ved hentning af captcha-billede

Historie

Capgemini har været repræsenteret i Danmark siden 1984. I 2002 dannede Capgemini datterselskabet med navnet Sogeti i seks lande, for dermed at fokusere på det voksende lokale IT-marked. Sogeti Danmark A/S blev dannet den 28. juni 2006. Den 1. januar 2014 blev Capgemini Danmark A/S og Sogeti Danmark A/S sammenlagt under navnet Capgemini Sogeti Danmark A/S.I 2018 valgte man at repræsentere både Sogeti og Capgemini Danmark gennem ét brand – Capgemini Danmark A/S

Sådan begyndte det: 

 • Navnet Sogeti stammer fra Frankrig og er det oprindelige navn for hele Cap Gemini-koncernen, som blev grundlagt af Serge Kampf i 1967. Sogeti er en forkortelse af Société pour la Gestion de l’Entreprise et le Traitement de l’Information (frit oversat: En virksomhed, der tilbyder serviceydelser for ledelse af virksomheder og informationsbehandling)

 • I 1984 blev Programatic A/S etableret som et datterselskab af Programator AB i Sverige. 

 • I perioden 1987 til 1992 blev Cap Gemini Techno Logic A/S, som var 100 % ejet af Capgemini, etableret, dels via opkøb af AD & D A/S, Softcon A/S, Techno Logic A/S og Sypro Copenhagen A/S og dels via organisk vækst. 

 • Medio 1992 blev Cap Programator A/S etableret ved en fusion af Programatic A/S og Capgemini Techno Logic A/S. Cap Programator var 100 % ejet af Cap Gemini-koncernen. 

 • I september 1996 blev firmaets nye navn til Cap Gemini Danmark A/S, da Cap Gemini Group blev dannet som internationalt holdingselskab for Cap Gemini og søsterselskabet Gemini Consulting. 

 • I maj 2000 blev selskabet Cap Gemini Ernst & Young skabt. I april 2004 skifter Cap Gemini Ernst & Young navn til Capgemini Danmark A/S.

 • I 2002 dannede Capgemini-koncernen datterselskaber med navnet Sogeti i seks lande.

 • I juni 2006 blev Sogeti Danmark A/S dannet.

 • I januar 2014 blev Capgemini Danmark A/S og Sogeti Danmark A/S sammenlagt under navnet Capgemini Sogeti Danmark A/S.

 • I august 2018 blev Capgemini Sogeti Danmark A/S registreret, hos Erhvervsstyrelsen, under navnet Capgemini Danmark A/S.

Vores logo

Spar blev valgt som symbol for virksomheden allerede i 1967, da Serge Kampf grundlagde virksomheden SOGETI. 
Det oprindelige logo var et kvadrat inddelt i fire felter, hvor de første tre blev fyldt af SO, GE, TI. I det nederste højre hjørne placeredes det berømte Spar Es. 


 

Den officielle historie lyder: For en afgift på 500 Franc foreslog et lille lokalt reklamebureau i Grenoble, at SOGETI's logo skulle omfatte enten en bi, et tandhjul eller en kløver (et symbol for held og lykke). Serge Kampf afviste alle tre forslag og valgte i stedet Spar Es som et passende symbol for fælles styrke, eftersom det er det stærkeste kort/farve i kontraktbridge.

Siden da er virksomheden vokset og har skiftet navn flere gange, men Spar Es er bevaret i vores logotype og er blevet et unikt og værdifuldt aktiv for virksomheden.

I dag er den lokale enhed i Danmark stolt over at benytte navnet: Capgemini 

Vi er i 40 lande

Capgemini-koncernen er en af verdens førende leverandører af rådgivnings-, teknologi-og outsourcing tjenester. Vi er til stede i 40 lande med mere end 200.000 ansatte.

Capgemini-koncernens grundlægger

Serge Kampf grundlagde Capgemini-koncernen i Grenoble, Frankrig, i 1967. Serge Kampf gik bort den 15. marts 2016 i sin hjemby Grenoble.

todo todo
Kontakt
 • Mohamed Attazgharti
  Mohamed Attazgharti
  Marketing & Communication Director
  +45 52189431