Tilmelding

Hvorfor deltage

Derfor skal du deltage på TestExpo™ Hackathon!

Udforsk din passion!
TestExpo™ Hackathon er simpelthen udviklet til at dyrke de testprofessionelles passion for test. Deltagerne har mulighed for at eksperimentere med forskellige metoder og tilgange til at løse udfordringen, som man til dagligt ikke vil kunne på grund af hverdagens tidspres.

Prøv noget nyt!

TestExpo™ Hackathon stiller en real case til rådighed for deltagerne. Man vil derfor have mulighed for at prøve kræfterne af på et produkt, som man kun vil have kommet til, hvis man arbejdede for den pågældende virksomhed. 

Bliv bedre til at prioritere

På grund af den korte tidsfrist bliver deltagerne tvunget til at prioritere deres testindsats samt testdybde. Det er ikke altid, at vi testere har mulighed for at overskride deadlines og det giver også mulighed for at reflektere over, hvad der er kritisk i dette projekt.

Netværk

På TestExpo™ Hackathon, er der masser af mennesker at møde, der blandt andet besidder en bred vifte af faglige kompetencer og interessante baggrunde. Det er fantastisk at få nye venner og professionelle forbindelser.

Bliv bedre til at fejre fremskridt

Ca. 5 timer inde i hackathonen vil deltagerne begynde at få en kriblende fornemmelse i maven. Enten vil det være – ”FEDT - vi er nået rigtig langt!” eller ” hold da op, vi er bagud”. Alt i alt, så vil man som deltager skulle tage sig tiden til at fejre ens fremskridt, selv om man er bagud. 

Navigér rundt....

     
     
     
     
     
todo todo
KONTAKT
 • Mohamed Attazgharti
  Mohamed Attazgharti
  Marketing & Communication Director
  +45 52189431
Registrering
Twitter
Hvor & hvornår!
 • Dato: den 22. januar 2015 (ugen før TestExpo™ 2015).
 • Tid: kl. 09.00 - 19.00
 • Lokation: Capgemini Sogeti - Delta Park 40, 2665 Vallensbæk
 • Parkering: rig mulighed for parkering
Meld dig ind i TestExpo™ LinkedIn Community
Sponsorer på Hackathon 2015