Hackathon image

.

Og vinderen af TestExpo™ Hackathon 2015 blev...eBay! 

TILLYKKE TIL EBAY - VINDERE AF TESTEXPO™ HACKATHON 2015 

 

Den 22. januar 2015 bød vi de testprofesionelle velkommen på Danmarks første sofwaretest Hackathon! TestExpo™ Hackathon 2015 blev afviklet i Københavnsområdet og har til formål at udfordre Danmarks testprofessionelle til det yderste og identificere Danmarks bedste testteam. Det testteam der evnede at levere en løsning der levede op til dommernes kriterier bedst, blev kåret til Danmarks bedste testteam!

Hackathon 2015

Deltagerne blev stillet overfor en case fra markedet, hvor de bl.a. skulle regressionsteste. Som afslutning på dagen præsenterede deltagerne deres løsning for dommerpanelet. Dommerpanelet udvalgte på dagen de tre bedste løsninger/teams til at præsentere på TestExpo™ 2015 - den 29. januar 2015.

De tre bedste teams havde på TestExpo™ 5 minutter til at præsentere deres idé overfor plenum. Det er dommerpanelets opgave at kommentere på løsningerne under TestExpo™ 2015 og kåre Danmarks bedste testteam.

Dommerpanelet!
Dommerpanelet bestod af testansvarlige fra nogle af Danmarks førende virksomheder og Capgemini Sogetis egne testeksperter! Sammen bedømte de Danmarks bedste testteam i 2015!

 

Vinderen

TestExpo Hackathon deltagere 2015

Navigér rundt....

     
     
     
     
     
todo todo
KONTAKT
  • Mohamed Attazgharti
    Mohamed Attazgharti
    Marketing & Communication Director
    +45 52189431
Twitter
Meld dig ind i TestExpo™ LinkedIn Community
Sponsorer på Hackathon 2015
Quick Tip!

"Det ikke er et krav at være 5 på et team, men vi anbefaler at man er minimum 4 deltagere"