Offshore leverance
Der opstod en fejl ved hentning af captcha-billede
SERVICE
OFFSHORE

Rightshore® - Fra specialister til fuld outsourcing

I samarbejdet med Capgemini i Danmark møder I først og fremmest lokale folk, som forstår jeres organisation og forretning. Men vi har også et stort bagland med 200.000 kollegaer i 40 lande og dedikerede leveranceenheder over hele verden, som sikrer adgang til de bedst mulige kompetencer og den optimale omkostningsprofil.

Vi kalder det Rightshore®, hvilket enkelt betyder, at vi allokerer den rigtige kompetence fra det rigtige leverancested på det rigtige tidspunkt og til den rigtige pris. Det er samtidigt vores måde at sikre, at I får glæde af Capgeminis kæmpe erfaringsgrundlag.

Med vores Rightshore® løsning kan I vælge mellem at outsource elementer af jeres IT-drift eller blot at styrke jeres organisation med de specialister, I står og mangler i jeres aktuelle projekter. Vores fleksible leverance-model – Industrialized Mananged Services (iMSC)  - giver jer endvidere mulighed for at have jeres eget dedikerede team plus adgang til en pulje af specialister, hvor I kun betaler for den ekspertise og den tid, I har behov for. I Danmark har vi specielt gode erfaringer med denne model inden for Test og SAP.

Det er nemt at komme i gang!

Ønsker I at teste Rightshore® i lille målestok har vi mange gode erfaringer vi kan bygge på som f.eks. vores Salesforce leverancer, hvor vi har små sammensatte teams af onshore specialister og offshore udviklere og testere.

Rightshore Circle

Går I derimod med overvejelser om at outsource et delområde af jeres IT-drift, men er i tvivl om jeres parathed, så har vi metoden til i fællesskab hurtigt at evaluere dit eksisterende setup. Vi har gennem vores mangeårige erfaring med offshoring udviklet et rammeværk - Rightshore® Readiness Assessment - som giver jer et klart billede og beslutningsgrundlag for den videre proces.

Vi kan også hjælpe jer til omkostningseffektivt at forbedre kvaliteten af jeres test og samtidig spare op til 30% af jeres testomkostninger uden risiko for tid og budget. Vi opnår dette ved at være en af verdens førende konsulenthuse inden for Software Test, ved en etableret metode (TMap®) og ved at kombinere lokal test med hjælp fra vores testcenter i Indien. Sammen sikrer vi, at jeres programmer og integrationsløsninger fungerer fra den første lanceringsdag. Vi kalder det Managed Test Services.

Lokal tilstedeværelse - jeres sikkerhed

Rightshore® konceptet betyder som sagt, at hver del af en opgave placeres, hvor det er mest effektivt på grundlag af opgavens karakter. Vi leverer ressourcer fra en lang række lande, men løser de fleste opgaver med hjælp fra vores mere end 56.000 indiske kollegaer.

Sammensætningen af leveranceteamet kan variere overtid efterhånden som opgaven ændrer karakter. For at sikre god kommunikation og fuld kontrol over jeres leverane, vil vi altid tilknytte en lokal ansvarlig. Denne tilgang eliminerer ikke alene eventuelle kulturelle udfordringer, men holder os også 100% fokuseret på at give jer en optimal kundeoplevelse.

Mange gode referencer

At introducere og anvende offshore under trygge vilkår er således en del af vores speciale – hvad enten det drejer sig om fuld outsourcing eller forstærkning med dygtige specialister. Har du brug for at konstatere dette ved selvsyn, har du altid mulighed for at besøge en af vores lokationer i Indien

Vi har allerede mange gode, lokale referencer inden for området:

todo todo