50th anniversary
Der opstod en fejl ved hentning af captcha-billede
OM OS
DNA

+ 50 år i branchen

50 eventyrlige år – altid ”Living the Future”

1. oktober 1967 grundlagde Serge Kampf virksomheden Sogeti i Grenoble. It var stadig i sin tidlige, kritiske og usikre fase, men Sogetis mission var fra starten klar, og vi har fulgt den gennem alle 50 år: At udnytte it til at øge virksomheders vækst, konkurrenceevne og innovation.

Fra fransk start-up til verdensleder

I løbet af et halvt århundrede har Sogeti udviklet sig til at være global leder inden for rådgivning, teknologi og outsourcing-tjenester, som den gruppe af virksomheder vi i dag kalder Capgemini. Drivkraften har altid været lysten til eventyr og at skabe nye landvindinger, som medarbejderne har legemliggjort i det udtrykte ønske: "Living the Future”. Det vi gør i dag, vil vi gøre bedre i morgen. Vi har modet og viljen til at gå forrest. Tag blot et kig på nogle af vores internationale milepæle:

Banebrydende projekter

Vejen går naturligvis via tusindevis af vellykkede projekter, når man går forrest lige fra fødslen af it i 1970'erne til i dag at kunne drive digitale transformationer, så vi kan hjælpe virksomheder på alle niveauer gennem den teknologiske revolution som vindere. Vi har samlet en lille buket af de mest fremragende signaturprojekter fra de sidste fem årtier, fortalt af de mennesker, som gennemførte dem:

Serge Kampf - visionær grundlægger og utrættelig leder

Gennem 45 år som leder forvandlede Serge Kampf det lille firma, han selv grundlagde i Grenoble, til en global leder inden for it-servicesektoren. Den enestående præstation, som har vakt opsigt og høstet anerkendelse over hele verden, vidner på én gang om ubændig vilje og usædvanlig visionær klarhed. Vi skylder Serge Kampf stor tak.

 

 

todo todo
Kontakt
  • Mohamed Attazgharti
    Mohamed Attazgharti
    Marketing & Communication Director
    +45 52189431
A message from Paul Hermelin
Imagine the next 50 years
Living the future now!