Vores værdier
Der opstod en fejl ved hentning af captcha-billede
OM OS

Vores DNA

Vores værdier fortæller os, hvad vi kan forvente af hinanden og giver vores kunder mulighed for at forstå, hvem de laver forretninger med. Vi er en virksomhed med serviceånd og en organisation som formidler vores viden til andre. Vi er hold- og projektorienterede. Fleksibilitet er vigtigt, ligesom søgen efter udfordring og forandring.

Vi tror på OTACE - altid at levere On Time Above Client Expectations; til tiden og bedre end kunden forventede. Vi søger efter mennesker, der vil vokse i en kultur, hvor vi tror på at være modige, sigte højt, opmuntre holdarbejde, respektere andre og have det sjovt - en kultur som giver frihed til at være unik.

Ærlighed (Honesty)

Honesty er integritet, oprigtighed, hædersfølelse og respekt for løfter. Ærlighed er også et nej til at anvende uærlige metoder for at opnå en forretning eller specielle fordele.

Dristighed (Boldness)

Boldness er en lyst til at tage en udfordring op, at kunne lide at tage chancer og have det sjovt med at konkurrere. Vi sætter spørgsmålstegn ved valget af retning og de omstændigheder, vi befinder os i. Dristighed går hånd i hånd med klogskab og omtanke. Uden den, bliver den frygtløse bare dumdristig.

Tillid (Trust)

Trust er et ønske om at give mennesker og arbejdsgrupper ansvar, og et ønske om at beslutninger tages så tæt på dem, der skal gennemføre dem som muligt. Tillid er også at sørge for, at der er total åbenhed mellem mennesker inden for virksomheden, og at vi sammen skaber et så frit flow af information, som det er muligt.

Frihed (Freedom)

Freedom er suverænitet, uafhængighed og fordomsfrihed, både i tanke og i handling. Det omfatter initiativrigdom og kreativitet parret med tolerance og respekt for andre, deres kultur og vaner. Vores uafhængighed giver vores kunder en nødvendig garanti for, at de råd vi giver, er af høj kvalitet.

Holdfølelse (Team Spirit)

Team Spirit betyder solidaritet, venskab, loyalitet og åbenhed. Solidariteten, som er nødvendig i arbejdet sammen med vores kunder, rummer også generøsitet; vi deler gerne frugterne af vores fælles arbejde med andre.

Ydmyghed (Modesty)

Modesty er modsætningen af at være prætentiøs, arrogant og pralende. Ydmyghed indebærer diskretion, at være spontan og ukompliceret og at lytte til andre.

Glæde (Fun)

Fun står for en følelse af arbejdsglæde i samarbejdet med andre. Det er stolthed over det vi laver, og de mål vi opnår i den stadige søgen efter høj kvalitet og effektivitet. Det skal være sjovt at arbejde hos Capgemini.

todo todo
Kontakt
  • Rikke Sønderup
    Rikke Sønderup
    HR Generalist
    +45 52 18 93 91
Livet hos Capgemini