Rawad Kilani
KARRIERE
MOBILITY

”Jeg bliver glad når jeg kan se, at mine kolleger opnår succes”

For Rawad Kilani er det vigtigt, at leverancen oser af kvalitet. Han brænder for at levere produkter der er teknisk velfunderet, at udforske nye teknologier og tendenser - og så bliver han glad når han kan se sine kolleger opnå succes.

Beskriv dig selv med tre ord: Systematisk, entusiastisk, initiativrig

Fortæl os lidt om din baggrund: Jeg har en teknisk tung baggrund som Cand. Polyt i Software Engineering fra Århus universitet. Efter endt uddannelse har jeg haft stillinger både som konsulent men også som produktudvikler, hvilket har givet mig erfaringer fra begge sidder af kunde/leverandør forholdet. Jeg har arbejdet med mange forskellige teknologier og leveret til mange forskellige typer kunder, både til den offentlige og private sektor. Jeg har dog altid haft stor fokus på mobil udvikling, i det udviklingen i dette felt har vakt min interesse.

Hvad er drivkraften bag Rawad Kilani: Det der driver mig er at udforske nye teknologier og tendenser i vores fag, da grænserne for hvad der er muligt er i konstant forandring. Jeg går meget op i at tilegne mig selv ny viden, og at kunne dele denne viden med mine kolleger. Min motivation bunder ligeledes i at hjælpe og sætte rammer for mine kolleger, så vi sammen kommer til at udgøre det bedste fundament for at opnå gode resultater, og som samtidig forstærker fællesskabet ved at vi opnår en forstærket holdfølelse. 

Hvad brænder du for? Jeg brænder for at levere produkter der er teknisk velfunderet med et godt design, der stadig kan vedligeholdes efter mange år. Det er vigtigt for mig, at vores leverancer oser af kvalitet som både kunderne og slutbrugerne i sidste ende bliver glade for. Derudover brænder jeg også for at hjælpe mine kolleger med at udvikle sig og blive dygtigere. Der er intet der gør mig mere glad end at se mine kolleger opnå success, og vokse med opgaven.

Hvad er de hotteste tendenser indenfor dit område? Jeg beskæftiger mig meget med mobil udvikling. Inden for dette område er cross-platform udvikling en af de hotteste tendenser: cross-platform gør det muligt at udvikle apps til flere platforms med én kodebase. Det gør det nemt for udviklerne at arbejde, i det der kun skal håndteres én kodebase. I sidste ende øger det kvaliteten, og det bliver billigere for kunden, da mængden af kode bliver begrænset.

Beskriv en normal arbejdsdag for dig: Som Mobile Lead for Capgemini Sogeti har jeg ansvaret for alt mobil udvikling i virksomheden: det medfører en hel del forskellige roller og anvarsområder. Jeg er lead på mobile app projekter, hvor jeg til daglig agerer som teknisk spydspids, der definerer teknisk arkitektur og design. Jeg har også meget kundeinteraktion, hvor jeg i samarbejde med kunden vejleder dem til den løsning der bedst opfylder deres behov. Sidst men ikke mindst deltager jeg også i rekrutteringsprocessen, hvor jeg sørger for, at vi får de bedste kandidater ind i virksomheden.

Hvorfor arbejder du for Capgemini Sogeti og hvad er årsagen til, at du søgte ind hos os? Der er i virksomheden et meget stort fokus på konsulenterne. Det giver rig mulighed for at udvikle sig både fagligt og personligt, da man kan blive udfordret på et niveau, der giver mening. Det fører til god gensidig tillid mellem konsulenterne, og man får hurtigt den rette mængde ansvar. Der er også rigtig stor variation i arbejdsopgaverne. I Capgemini Sogeti kan man komme ud og prøve virkelig mange forskellige opgaver, så længe man har gå på mod.

todo todo
Kontakt
  • Kasper Hemmingshøj
    Kasper Hemmingshøj
    Senior HR Specialist
    +45 5218 9248
Faktaboks

Navn: Rawad Kilani

Titel: Solution Architect, Mobile Lead

Født: Aarhus 1988

Bor: Gentofte

Fritidsinteresser: Løb, Styrketræning, Mad, Teknologi og programmering 

Livet hos Capgemini
Mads Alhof, Consultant