Martin Thomsen
Der opstod en fejl ved hentning af captcha-billede
KARRIERE
WEB SOLUTIONS

”Har elsket at kode siden jeg var 12!"

Martin Nyborg Thomsen begyndte som 12-årig at kode små scripts - han var fascineret af computere. Martin sætter en dyd i at klæde sig på fagligt ved aldrig at sige nej til nye udfordringer, og så brænder han for udvikling på IT-området.

Beskriv dig selv med tre ord: Ærlig, passioneret, humoristisk

Fortæl os lidt om din baggrund: Jeg flyttede fra Danmark til Prag, da jeg var cirka syv år gammel, og i over elleve år flyttede jeg rundt i Europa, og boede i både England og Frankrig. Jeg taler flyende Fransk og Engelsk - med en Amerikansk accent.

Siden barnsben har jeg været fascineret af computere, og har altid ejet en eller anden form for computer. Da jeg var omkring 12 år gammel begyndte jeg at kode små scripts, mest for at afprøve hvad det egentlig var man kunne gøre med en computer.

Der gik ikke længe før jeg begyndte at kode mine egne programmer, såsom et P2P kommando-linje baseret chat program og et par simple spil, da jeg er en GAMER!

I 2008 flyttede jeg tilbage til Danmark, for at læse Datalogi på Københavns Universitet, og i 2014 blev jeg kandidat i Datalogi. 

I starten af 2015 begyndte jeg som IT-konsulent hos Capgemini.

Hvad er drivkraften bag Martin Nyborg Thomsen? Jeg har meget høje forventninger til mig selv, og de forventninger gør, at jeg ikke siger nej til at prøve nye ting, blive udfordret og dermed klæde mig selv på fagligt. Man får en rigtig fed fornemmelse af at kunne tilfredsstille sine kunder, og kunne bidrage til løsningen af ens kollegaers udfordringer. Generelt synes jeg også, at udvikling på IT området er rigtig spændende, og det driver rigtig meget af det, som jeg laver i dag.    

Hvad brænder du for? Jeg brænder for nye teknologier og løsninger. Det kan godt være, at jeg ikke synes alle teknologier er lige interessante, men bare det at prøve noget nyt, synes jeg er rigtig sjovt og spændende. 

Beskriv en normal arbejdsdag for dig: Hver morgen deltager jeg i et stand-up møde, hvor hele holdet (Udvikler, Tester og Forretning) giver et status på det, som de er i gang med. Som lead-udvikler går min dag med at holde styr på, hvad udviklerne er i gang med, hvad der er af udstående opgaver, om der er noget som skal afklares, eller om der er udfordringer, som skal løses. Når jeg ikke selv koder, har jeg et meget tæt samarbejde med forretningen og testerne, for at afklare forretnings krav, og gennemgå test resultater. 

Hvorfor arbejder du for Capgemini og hvad er årsagen til, at du søgte ind hos os? Hos Capgemini er der meget fokus på de enkelte konsulenter. Det gør, at man ikke føler sig tabt i mængden. Man får hjælp til at udvikle sig fagligt, og det hjælper at ens kollegaer er super rare og altid villige til at hjælpe én, når man har et par spørgsmål. Jeg søgte ind hos Capgemini, da jeg havde hørt rigtig meget godt om virksomheden og deres Young Professional program som kunne klæde mig på til min start som IT-konsulent. Præcis det jeg ledte efter. 

todo todo
kontakt
  • Kasper Hemmingshøj
    Kasper Hemmingshøj
    Head of Recruitment
    +45 5218 9248
Ledige Stillinger
Livet hos Capgemini
Faktaboks

Navn: Martin Nyborg Thomsen

TitelIT Consultant - Integration & Innovation

Født:  31. Oktober 1989

BorKøbenhavn

FritidsinteresserProgrammering, Spil, Træning, Læsning, Lytte til Musik/Spille guitar