Margit Sejerkilde
Der opstod en fejl ved hentning af captcha-billede
KARRIERE
SOFTWARETEST

”Jeg er nysgerrig på mennesker og hvad der motiverer dem”

Margit Sejerkilde er nysgerrig - og en dag hvor hun ikke har lært noget er en kedelig dag. Hun elsker at hjælpe kollegaer og kunder med at identificere og nå deres mål, og så brænder hun for at finde folks motivationsfaktor.

Beskriv dig selv med tre ord: Motivator, brobygger, fagligt stolt

Fortæl os lidt om din baggrund: Jeg er uddannet biolog fra Aarhus Universitet, men skiftede umiddelbart efter jeg havde færdiggjort min kandidatgrad over til IT. Jeg startede min karriere indenfor IT som tester, og med at udarbejde scripts til testautomatisering. Siden har mit arbejde med test og kvalitetssikring gået hånd i hånd med at hjælpe virksomheder og afdelinger, med at opbygge og indarbejde de rigtige processer for deres arbejde. I takt med at emner som ledelse og organisation fyldte mere og mere i mine opgaver, valgte jeg i 2014 at gå i gang med en Master i IT fokuseret på organisation og ledelse. Denne uddannelse afsluttede jeg i januar 2016.

Hvad er din drivkraft? Jeg elsker at hjælpe folk til at identificere og nå deres mål. Det kan både være kunder, der har udfordringer i deres projekt og som derfor ikke kan nå deres mål, men det kan i lige så høj grad være medarbejdere eller kollegaer som ikke helt er klar over i hvilken retning de gerne vil, eller som ikke selv kan se, hvordan de når derhen.

Derudover så er jeg bare ekstremt nysgerrig, og en dag hvor jeg ikke har lært noget er en lidt kedelig dag. Jeg er allermest nysgerrig på mennesker, og på hvorfor de handler, som de gør. 

Hvad brænder du for? Jeg brænder for rigtig mange ting, men det allermest interessante er at komme ind under huden på folk, og finde ud af hvad der er deres motivationsfaktor. Hvilke opgaver holder denne person motiveret og hvorfor. Det er også noget jeg bruger, når jeg som Team Manager sætter det bedste hold til kundens opgaver.

Beskriv en normal arbejdsdag for dig: En normal arbejdsdag findes heldigvis ikke for mig, men jeg bruger rigtig meget tid sammen med vores konsulenter for at lære dem at kende, og for derved at finde ud af hvad der vil være de bedste opgaver for dem hver især. Derudover så taler jeg meget med vores kunder for at identificere hvad deres udfordringer er, og hvordan vi bedst hjælper dem med de udfordringer de har.

Hvorfor arbejder du for Capgemini og hvad er årsagen til, at du har været her i så mange år? Hos Capgemini har vi en række værdier som alle tages meget alvorligt. F.eks. entreprørskab der betyder, at man altid har lov til at komme med en idé lige meget hvor sindssyg den kan virke. Holdfølelse der gør at vi aldrig er helt alene hos en kunde: der er altid en masse kollegaer til at hjælpe, hvis der er noget der er svært. Ja, vi har mange værdier og jeg vil ikke nævne dem alle, men som en samlet hele gør det Capgemini til en meget rummelig virksomhed, som passer utrolig godt til mig.

todo todo
KONTAKT
  • Kasper Hemmingshøj
    Kasper Hemmingshøj
    Head of Recruitment
    +45 5218 9248
Ledige Stillinger
Livet hos Capgemini
Faktaboks

Navn: Margit Sejerkilde

Titel: Delivery Manager i test og kvalitetssikring

Født: 29. november 1971

Bor: Skanderborg

Fritidsinteresser: Familie, naturen, kajak, venner, oplevelser og rejser