Livet hos Capgemini Sogeti
Der opstod en fejl ved hentning af captcha-billede
KARRIERE
DNA

Livet hos Capgemini

Vi er eksperter i anvendelse og implementering af kundevendte teknologier, og vi er kendt for at tilføre værdifuld ekspertise hos vores kunder gennem hele deres digitale transformation. Højst sandsynligt har vi arbejdet på et af de It-systemer, du bruger til hverdag.

Bliv en del af en af Danmarks gladeste IT-virksomheder

Computerworld har i 2018 udnævnt os til at være den 6. bedste arbejdsplads, når det kommer til arbejdsglæde, og vi ved hvad det skyldes. For hvis du drømmer om en arbejdsplads som sætter en ære i at efterleve sine værdier og har et stærkt etisk, økonomisk og erfaringsmæssigt grundlag, hvis du vil have muligheden for at blive en del af et kompetent hold, hvor du både udfordres fagligt og får muligheden for at præge dine arbejdsopgaver, hvis du værdsætter en god balance mellem arbejde - og privatliv, hvis du mener, at et godt arbejdsmiljø skal være uformelt, trygt og venskabeligt; er Capgemini den perfekte arbejdsplads for dig!

Vi er blandt verdens mest etiske virksomheder for sjette år i træk!

Vi gør din work-life balance til vores prioritet. 

Capgemini er en international og multikulturel virksomhed, hvor vi omfavner forskelligheden og lytter til mennesket. Det er meget vigtigt for os, at du nyder at gå på arbejde hver eneste dag, og at du også har tid til dit private liv.  Derfor tager vores ledere ansvar for, at du har den fleksibilitet, som du har brug for, både når du er hos kunden og på kontoret. I Capgemini gør vi en indsats for at få din work-life balance til at hænge sammen!

Læs mere om vores kollegaer, hvad de brænder for og hvorfor de elsker at arbejde i Capgemini Danmark. 

Mads Alhof  Mads Alhof

"Jeg oplever at min private situation bliver anerkendt"

 Senior IT Consultant - Salesforce

 Læs mere om Mads

  

Martin Nyborg ThomsenMartin Nyborg Thomsen

"Har elsket at kode siden jeg var 12!"

IT Consultant - Integration & Innovation

Læs mere om Martin

todo todo
Kontakt
  • Kasper Hemmingshøj
    Kasper Hemmingshøj
    Head of Recruitment
    +45 5218 9248