esport
Der opstod en fejl ved hentning af captcha-billede
OM OS
DNA

Esport hos Capgemini

Som en af verdens førende leverandører af digitale services, teknologier og rådgivning er Capgemini fyldt med mennesker, der dyrker den digitale verden. Blandt andet derfor har vi valgt at støtte esport aktivt.

Med 210.000 medarbejdere spredt over 40 lande minder Capgeminis tilgang til at levere digitale løsninger meget om, hvordan globale esport-hold opererer. Vi kommer fra alle afkroge af verden, og vi samarbejder på tværs af kontinenter via digitale platforme for at levere den bedste digitale løsning til vores kunder lokalt. 

Kort og godt er esport et globalt fænomen, der passer som fod i hose med Capgeminis DNA, værdier og ikke mindst vores medarbejderes mindset: Ligesom i esport sætter vi værdier som Fun, Team Spirit og Boldness i højsædet. Vi tror på, at samspillet mellem teknologi og mennesker kan skabe bedre virksomheder såvel som en bedre verden.

#WeAreAlsoGamers

Capgemini indgår samarbejder med professionelle hold som North (Danmark) og Oplon (Frankrig). Dermed var vi den første store leverandør af digitale rådgivningsservices til at gå ind i esport og det gjorde vi, fordi esport er et spejlbillede på Capgemini, og de værdier vi bygger på.

“He [Serge Kampf, founder of Capgemini] hated sticking to what was comfortable, and his entire journey, like the Group’s, was the result of striking a subtle balance between being bold and being rational. Being bold leads us to take risks and being rational focuses our hunger for new adventures. Serge was not afraid to continually reinvent the Group he had built. His demanding vision, obsession for results, and passion for people never ceased to amaze me.”

Paul Hermelin, Bestyrelsesformand og koncern direktør hos Capgemini

Esporthold hos Capgemini

Hvert år afholder Capgemini interne esportturneringer i Danmark og Skandinavien. De kaldes Capgemini eSports Championship (CEC) og er til for medarbejderne.

I Danmark har vi to hold i henholdsvis Aarhus og København samt mere end 19 andre i hele Skandinavien. De spiller CS:GO, League of Legends, Heart Stone og meget mere.

Hvis du vil se os spille så kan du med fordel følge et af vores Twitch kanaler; Kanal 1 eller Kanal 2

#North

North, der er ejet af FC København i samarbejde med Nordisk Film, er et af verdens førende esporthold og rangeres helt i toppen indenfor spillene FIFA og CS:GO.

Kernen i North er et dedikeret, hårdtarbejdende team, der holder af hinanden. De kæmper konstant for at skabe det bedst mulig grundlag for både konkurrencemæssige og forretningsmæssige topresultater.

Capgemini er Premium-partner hos North og sponsorerer FIFA og CS:GO.

Besøg North for mere information: www.north.gg

Esport og etik

I 2018 blev Capgemini for syvende år i træk hædret af Ethisphere som en af verdens mest etisk veldrevne virksomheder. Siden Serge Kampf grundlagde Capgemini Group i 1967, har etik været en hjørnesten i alle vores aktiviteter. Vi bruger etik målrettet til at bygge tillidsfulde forhold til vores kunder, partnere, aktionærer, medarbejdere, leverandører og andre interessenter.

Selvom esport har en række sociale udfordringer, viser forskning, at gaming også skaber meget positivt. I de ofte meget komplekse spil er de mange deltagere nemlig nødt til at arbejde sammen for at nå deres mål. Det er med til at fremme, ikke bare evnen til at samarbejde, men også kognition, kreativitet og socialisering.

Vi tror på, at millioner af mennesker vil kunne høste fordele af at spille esport. Men vi føler os også forpligtet til at adressere sportens udfordringer i samarbejde med spilindustrien.

#StopToxicity

Sammen med North arbejder vi på at tackle skadelig opførsel i gaming-verdenen aktivt. Vi kommer ikke til at ændre forholdene fra den ene dag til den anden, men vi tror på, at vi sammen med North kan skabe et momentum for større ansvarlighed. Derfor støtter vi initiativet #StopToxicity. Det skal skabe dialog og bedre oplevelser i de teams og turneringer vi støtter — og for alle andre.

Esport for begyndere

Esport er videospils-konkurrencer, der afholdes som ofte store, organiserede events med profesionelle spillere, der konkurrerer både individuelt og som hold. I 2018 nåede sporten op på svimlende 395 mio. seere på verdensplan; et tal der forventes at stige til 453 mio. i 2019.

Spillere fra hele verden kan konkurrere og træne med hinnanden  på tværs af regioner og landegrænser. De barrierer, som gør det svært at bryde igennem i andre sportsgrene eksisterer ikke i esport. Dermed er esport med til at nedbryde skel.

todo todo
Kontakt
  • Mohamed Attazgharti
    Mohamed Attazgharti
    Marketing & Communication Director
    +45 52189431