Adam Osbirk
KARRIERE
DIGITAL

"Det at være ærlig og handle etisk betyder virkelig noget her"

Adam Osbirk Moe har en del bolde i luften. Han har lært, at det er vigtigt at fokusere på leverancen, fordi det også er at fokusere på hele teamet. Og så er det vigtigt for ham at handle etisk og transparent.

Beskriv dig selv med tre ord: Dedikeret, ærlig og humoristisk

Fortæl os lidt om din baggrund: Jeg har en lidt anderledes baggrund. Jeg har en Cand. Mag i Samtidshistorie og Anvendt Visuel Kommunikation fra SDU. Jeg har derfor arbejdet med kommunikation i politiske organisationer. Siden 2002 arbejdede jeg med web, og har i 2006 taget en Master i IT, Kommunikation og Organisation. Jeg har arbejdet som web projektleder i både det offentlige, interesseorganisation og finansverdenen.

Hvad er drivkraften bag Adam Osbirk Moe? Det er at lave den rigtig fede løsning, hvor data fra forretningssystemer skaber værdi for brugeren på web - og hvor brugere på web kan berige forretningssystemer med data.

Hvad brænder du for? Leverancen. Det er en så åbenlys sandhed, at vi ofte overser det. Det vi fokuserer på, er også det der lykkes. Og du kan udtænke de bedste systemer og det smukkeste løsningsdesign, men hvis man ikke kan eksekvere, eller fokuserer på at eksekvere, så er der hele tiden opgaver der ikke bliver færdige. Jeg har lært, at det at fokusere på selve leverancen af den digitale løsning er så vigtig, fordi det også er at fokusere på hele teamet, og måden hvorpå hele teamet fungerer samlet set; lige fra styregruppemedlem, over projektleder, udviklerne og test. Gruppen skal fungere på både det menneskelige, tekniske og processuelle plan.

Beskriv en normal arbejdsdag for dig: Jeg er som regel engageret i mere end ét projekt. Derfor er min dag fordelt mellem flere projekter, hos flere kunder. Derudover er jeg hele tiden i dialog med vores salgs- og marketingafdeling, om at fortælle omverdenen hvad vi gør, og komme i dialog med nye kunder der søger løsninger, som dem vi leverer. Så jeg har en del bolde i luften.

Hvorfor arbejder du for Capgemini og hvad er årsagen til, at du søgte ind hos os? Som kunde oplevede jeg i 2006, at Capgemini meldte tilbage til mig, at de ikke havde tid til at være min leverandør, fordi de havde fået en anden stor opgave. Den melding aftvang min store respekt. De fleste leverandører ville have forsøgt at levere alligevel. Capgemini forsøger virkelig at leve op til sine værdier. Og det at være ærlig og handle etisk betyder virkelig noget her. Capgemini er i 2018 for 6. gang blevet kåret som et af de mest etiske konsulent firmaer i verden. Jeg er ret sikker på, at alle andre konsulent- og IT virksomheder også er lige så målrettede, og har ligeså store ambitioner som vi har. Men det at vi også har fokus på at handle etisk og transparent, fordi det i sidste ende betaler sig, det er sjældent man oplever at det faktisk også bliver praktiseret. 

Hvad er en god work-life balance for dig?

At der er en forståelse for, at man også vil prioritere familien, at man kan køre sine unger til svømning hver tirsdag eftermiddag. Det er god work-life balance.

todo todo
KONTAKT
  • Kasper Hemmingshøj
    Kasper Hemmingshøj
    Senior HR Specialist
    +45 5218 9248
Ledige Stillinger
Livet hos Capgemini
Faktaboks

Navn: Adam Osbirk Moe

Titel: Managing Consultant, Web and Portal Lead

Født: Odense 1972 

Bor: Søborg

Fritidsinteresser: Trekking, Bjerge, Løb