Hvad vi kan tilbyde
Der opstod en fejl ved hentning af captcha-billede

Hvorfor Capgemini

Mennesker udgør hjertet og hjernen i vores organisation. Vores grundlæggende værdier bygger på åbenhed, ærlighed og respekt. Vi har høje forventninger til bidrag og initiativ, og vi har stort fokus på at udvikle vores medarbejdere.

Et inspirerende og innovativt miljø

Vi tilbyder en fastansættelse som konsulent, hvor du er blandt nogle af Danmarks fagligt dygtigste kollegaer i en international virksomhed med et stærkt fagligt netværk. Er du drevet af at lære nyt, kan vi via vores kunder og interne projekter, give dig muligheden for at se ting i et nyt perspektiv og dermed lære ting, man ikke kan andre steder.

 • Udfordrende opgaver i tæt samarbejde med et stærkt team
 • Adgang til internationalt netværk og faglige communities
 • Gode uddannelses- og udviklingsmuligheder med en veldefineret kompetencemodel
 • Varierende opgaver i flere forskellige brancher
 • Lønpakke med bonusordning, flekstid og sundhedsforsikring.

Én i teamet

Det er det sammentømrede team, der er hjertet i vores virksomhed. Du er aldrig alene med dine problemer, der findes altid nogen at spørge og få hjælp af. Men det er vigtigt at huske, at det altid er din egen kreativitet og dine egne initiativer, som kunden vil have.

Vi deler

Evnen til at dele og genbruge viden er en grundlæggende faktor for vores fremgang. Via vores aktive vidensudveksling kan vi også hurtigt samle den rette kompetence og det rette personale sammen. Du har adgang til alt det virksomheden kan byde på af erfaringer fra andre kunder, ekspertkompetence hos kolleger her i Danmark eller fra vores globale set-up. Vores interne vidensbanker, vores intranet og vores kompetencegrupper er naturligvis også tilgængelige i dit arbejde, når du har brug for det.

todo todo
Kontakt
 • Rikke Sønderup
  Rikke Sønderup
  HR Generalist
  +45 52 18 93 91
Ignite forløb