#100arbejdspladser
Der opstod en fejl ved hentning af captcha-billede
KARRIERE
DNA

#100arbejdspladser

Én fast base, #100arbejdspladser repræsenterer hvordan Capgemini opererer. Du oplever én type arbejdsdag i dag, men den kan se helt anderledes ud i morgen – din hverdag er, hvad du gør den til.

Hos Capgemini ændrer ansvarsområderne sig hos den enkelte medarbejder, fordi det er vigtigt at have fokus på en arbejdsdag med spændende opgaver, som motiverer og holder passionen høj. En anden årsag til den varierende rytme i din arbejdsdag hos os er, at vi har mange forskellige kunder, hvor udfordringerne kan være ligeså forskellige. En kundes udfordring kan kræve én løsning, men den næste kan kræve en helt anden tilgang, hvor du tænker i nye baner og kompetencer. 

Vi er en del af en stor global organisation med over 200.000 ansatte i over 40 lande, så derfor vil din arbejdsdag dække hele det danske landskab, såvel som samarbejde med folk på tværs af landegrænserne.

Innovation er et buzzword, når virksomheder beskriver sig selv og den type medarbejder, de søger. Hos os bruger vi ikke ordet som pynt – hos os er innovation nødvendigt, og en essentiel del af vores virksomhed. Vi er de bedste til det, vi gør, og det skyldes, at innovation er en del af vores hovedmenu. Og vi bruger det aktivt, når vi løser vores kunders udfordringer. Denne tilgang medfører samtidig en spændende hverdag med fingeren på pulsen. Vi ved nemlig godt, at det er tilfredsstillende at være den klogeste i klassen - og det er du nødt til at være hos os.

Som Konsulent hos os har du ikke bare én arbejdsplads, men i stedet vil du opleve mange forskellige virksomheder og organisationer. #100arbejdspladser

todo todo
Kontakt
  • Kasper Hemmingshøj
    Kasper Hemmingshøj
    Head of Recruitment
    +45 5218 9248
Ignite forløb
Livet hos Capgemini