Testautomatisering
SERVICE
SOFTWARETEST

Testautomatisering

Testautomatisering med TAKT − hurtigere og bedre test Testfasen er vigtigere end nogensinde. 

Med testautomatisering baseret på Capgemini Sogetis strukturerede tilgang og det rette testværktøj, kan du afvikle din testprocedure både hurtigere og bedre.

Software bliver ofte opdateret med flere releases og versioner, hvortil nye områder skal testes. Manuelle testere har typisk fokus på nye områder og mangler ofte tiden til at prioritere eksisterende software. Regressionstesten vokser og man har svært ved at følge med. Ved hjælp af automatiseret test vil systemet hurtigt kunne få et servicetjek, uden at nyudviklet software behøver at blive nedprioriteret.

Automatisering af din testprocedure kan effektivisere dit testforløb og øge din produktkvalitet. Har du et større og kompliceret system, vil testautomatisering også resultere i at kvalitetssikring af dit system bliver forenklet og mere overskueligt. Procedurer tilpasses og optimeres i forhold til din virksomheds situation. De nye procedurer vil bygge på Capgemini Sogetis erfaring inden for testområdet, så du sikres en optimal løsning med kritisk hensynstagen til din virksomheds forhold:

  • Arbejdsgange effektiviseres
  • Ressourcer frigøres
  • Kvaliteten synliggøres


Uanset om din virksomhed allerede udfører automatiske test, delvist har automatiseret testforløbet eller slet ikke har nogen testautomatiseringsprocedurer, kan Capgemini Sogeti hjælpe.

TAKT – en ny måde at arbejde på Capgemini Sogeti har stor viden inden for test, både lokalt og globalt. Denne viden bliver overført direkte til din virksomheds specifikke kriterier og sikrer dig en optimal løsning. Testing, Automation, Knowledge & Tools (TAKT) er Capgemini Sogetis primære metode til at arbejde med testautomatisering.

TAKT er baseret på Capgemini Sogetis erfaring med softwaretest og dækker de tekniske aspekter ved automatisering såvel som de organisatoriske problemstillinger, der er forbundet med implementeringen. Testautomatisering er ikke alene et værktøj, men også en ny måde at arbejde på, med nye krav til ressourcer, procedurer og organisationen.

 

TAKT framework                                                               TAKT® Framework

todo todo
Kontakt
  • Maarten Galesloot
    Maarten Galesloot
    Head of Digital Assurance & Testing
    +45 3977 8400