Mød Jakob Frisenvang
KURSER
SOFTWARETEST

Mød Jakob Frisenvang

"Jeg brænder for sammenspillet mellem it og forretning; hvordan teknologien påvirker vores dagligdag og giver nye muligheder"

Beskriv dig selv med 3 ord

Nysgerrig, teamplayer, humoristisk

Hvad brænder du for?

Sammenspillet mellem it og forretning; hvordan teknologien påvirker vores dagligdag og giver nye muligheder. I en virksomhedskontekst; hvordan it-systemer kan påvirke og forbedre forretningen – her brænder jeg for at hjælpe til med at udvikle og implementere løsninger, som matcher ønsket kvalitet. 

Fortæl om en af dine opgaver

På en af mine seneste opgaver var jeg en del af et agilt team med hovedopgave at hjælpe med testforbedring og test af større releases. Mine arbejdsopgaver dækkede både test management og testanalytiker opgaver. Jeg hjalp med udarbejdelse af en ny risikobaseret teststrategi og forbedret testproces herunder implementering af værktøjer til sikring af sporbarhed og nem eksekvering og rapportering. Jeg introducerede testdesignteknikker som DCoT (datakombination) og PCT (procescyklustest) og generel brug af modeller til at tackle kompleksitet og forbedre samarbejdet mellem forretning og it. 

Fortæl os lidt om din baggrund

Jeg er matematisk student, som kort har været forbi Forsvaret (Hærens Basis Uddannelse). Herefter kollegie og studie på Aarhus Univservitet, hvilket resulterede i en kandidatuddannelse i erhversøkonomi med specialiseringen Information Management (Cand.merc.it), et par publicerede artikler og lidt praktisk erfaring i form af studiejob som holdunderviser i faget It i virksomheden. 

Hvis du kunne bytte plads med en person i en uge, kendt eller ej, levende eller ej, rigtig eller fiktion, hvem ville du vælge?
Den er svær! Jeg kunne vælge mange, men har netop set et festligt afsnit af ”Smag på verden” med den amerikanske kok og tv-vært Anthony Bourdain. Jeg napper en uges tid (skal nok bruge en smule mere) på rundrejse i verden for at udforske forskellige landes kulturer og køkkener. 

todo todo
KOntakt
  • Gitte Ottosen
    Gitte Ottosen
    Head of Training & Principal Consultant
    +45 5218 9711