Dan travolta
KURSER
SOFTWARETEST

Mød Dan Travolta

"Jeg er stor tilhænger at effektivisere og simplificere, således at man undgår unødigt eller spildt arbejde. Jeg ser det derfor som en stor vigtighed, at man i forbindelse med sit testarbejde, gør en fokuseret indsats på testanalyse og design, således at man hurtigt får fastlagt sit testfokus"

Beskriv dig selv med tre ord

Klæbehjerne, Regelrytter, Spasmager

Fortæl om en af dine opgaver

En af mine bedste egenskaber er evnen til hurtigt at sætte mig ind i nyt stof samt nye teknologier. En egenskab jeg fik behov for i stor udstrækning på min seneste kundeopgave, hvor projektet rykkede fra et backend fokus, til et integrations fokus og til sidst endte i et frontend fokus. Alt sammen inden for et spænd af kun 4 måneder.

Det hurtige fokusskifte rykkede samtidigt de teknologiske krav til projektet, og vi gik meget hurtigt fra at lave automatiske Cucumbertests af forretningsregælerne i backend’en, til heftige integrationstest hvor adskillige webservices i flere led, skulle koordinere og kommunikere med hinanden og flere andre services samtidigt. For til sidst at lave tilgængelighedstest, brugervenlighedstest og automatiske GEB tests der vha Selenium webdriver udførte komplicerede tests af frontend funktionaliteten.
Opgaven blev gennemført ud fra agile principper i scrum teams, hvor vi arbejdes i 14 dages sprint med en continues delivery i høj frekvens.

Hvad brænder du for?

Det skal ikke være nogen hemmelighed at jeg trives ved at være i fokus. Jeg kan godt li at være på, og have opmærksomheden rettet på mig. Om det så er i forbindelse med en fremlæggelse, eller på en stor scene, eller ved blot at sprede lidt god stemning og karma på kontoret, er det i disse situationer at jeg skinner igennem og lader op.

Jeg har samtidigt et stærkt drive i forhold til nye og spændende tiltag samt nye teknologier, og er ikke bange for at udforske og dygtiggøre mig indenfor disse områder.

Jeg er stor tilhænger at effektivisere og simplificere, således at man undgår unødigt eller spildt arbejde. Jeg ser det derfor som en stor vigtighed, at man i forbindelse med sit testarbejde, gør en fokuseret indsats på testanalyse og design, således at man hurtigt får fastlagt sit testfokus.

Fortæl lidt om din baggrund og dine studier

Efter at blive færdiguddannet datamatiker i 2002, startede jeg min karriere som webudvikler i et lille mediehus, og fortsatte de efterfølgende år som udvikler inden for SIM-kort software og efterfølgende som C# udvikler på windows applications.
i 2008 spottede en rekruttør mine evner indenfor test og kvalitetssikring og tilbød mig en stilling som testmanager, hvilket blev begyndelsen på min testrejse.

Efter en periode som testmanager, fik jeg smag for den mere tekniske del af test, og rettede mit fokus mod integrationstest og testautomatisering. Dette fokus har jeg nu siddet med de seneste 5 år, dog med enkelte testmanagement opgaver ind imellem.

Hvis du kunne bytte plads med en person i en uge, kendt eller ej, levende eller ej, Virkelig eller fiktion, hvem ville du vælge?

Spider-man – Han er stærk, fleksibel, agil og klarer sig altid ud af en kneben situation. Han har altid en vittig bemærkning i baghånden, og hvem ville ikke gerne være en superhelt. Han lever samtidigt efter mottoet ”Med stor kraft følger stort ansvar”. Et motto der i den grad passer til os i test branchen.

todo todo
kontakt
  • Gitte Ottosen
    Gitte Ottosen
    Head of Training & Principal Consultant
    +45 5218 9711