Mød Bartek Rohard Warszawski
KURSER
SOFTWARETEST

Mød Bartek Rohard Warszawski

Q: “Kan du tegne en grøn streg med en rød tus?” A: Jeg tog et grønt stykke papir og tegnede udenom stregen med en rød tus.

Beskriv dig selv med 3 ord

Inspirerende, Mønsterbryder, Ingeniør

Hvad brænder du for?

“At vide” er at kunne forudsige en lokal fremtid. Kan du forudsige en lokal fremtid, så kan du (eller din kunde) forberede sig på den. Viden (og adgang til viden) er den vigtigste værdi jeg kan give en kunde.

Men selvom teorier er gode, så er afprøvede teorier markant bedre. Det er derfor at test er så essentiel, da en “fact” eller faktum er resultatet af en testcase. 

Fortæl om en af dine opgaver

Det er svært, for der er så mange gode at vælge imellem.

Lad os tage én af dem, som skulle have været umulig:

Q: “Kan du tegne en grøn streg med en rød tus?”

A: Jeg tog et grønt stykke papir og tegnede udenom stregen med en rød tus.

Fortæl os lidt om din baggrund

Jeg lærte at programmere, da jeg var 9 år gammel (1990), dvs. at teknologi og kode er blevet en naturlig del af mig. Det lyder skørt, men jeg anvendte begreber så som debugging, unit-testing og cykel-process-test, før jeg kendte navnene på dem. Jeg lærte at betragte test som en investering, der koster lidt i starten, men effektiviserer udviklingen enormt på sigt.

Selvom jeg var god til at løse tekniske problemer, så fandt jeg ud af, at det var mindst lige så vigtigt at kunne formidle problemer, risici, mulige mitigeringer og løsninger til forretningen på alle niveauer. Derfor har jeg prøvet lidt af hvert i de sidste 10 år: softwareudvikler, projektleder, underviser, test-ingeniør og foredragsholder.

Hvis du kunne bytte plads med en person i en uge, kendt eller ej, levende eller ej, rigtig eller fiktion, hvem ville du vælge?

Helt klart Nick Vujicic.

Nick mangler begge arme og begge ben, men han har dyrket mere sport end de fleste mennesker. Han har lært, hvor vigtigt det er, at afprøve sine begrænsninger, for ikke at blive unødvendigt begrænset af dem!

Arme og ben giver muligheder, men de får os til at glemme alle de andre kropsdele og muligheder vi også besidder! Det samme gælder for vores evne til at tænke og teoretisere.

 

todo todo
KONTAKT
  • Gitte Ottosen
    Gitte Ottosen
    Head of Training & Principal Consultant
    +45 5218 9711