Mød Annemette Clement
KURSER
SOFTWARETEST

Mød Annemette Clement

"Gymnasielærer blev jeg dog aldrig for da jeg startede på universitetet oplevede jeg hvordan jeg igennem min passion for matematik kunne udvikle programmer, apps og andre dimser til glæde for andre"

Beskriv dig selv med 3 ord

Nysgerrig, Højt drive, Udadvendt

Fortæl om en af dine opgaver

Jeg sidder pt med en opgave hvor jeg virkelig for lov at udfolde alle mine talenter, og sikkert også nogle af de sider hvor der er plads til forbedringer. Jeg har været så heldig at arbejde med test fra mange indgangsvinkler. Som regel har jeg den klassiske testanalytiker kasket på og arbejder med testanalyse, test design, test eksekvering og evaluering. Jeg har i perioder ageret defect manager og arbejdet med udarbejdelsen af vores fejlhåndterings strategi. Andre dage er jeg supplerende testmanager og laver testplaner og melder status ind til ledelsen. Lige for tiden arbejder jeg som teknisk tester og laver performance test samt test af integrationer. Jeg har ageret PO og snakket med kunden omkring krav til systemet samt undervist kunden i brugen af systemet. Sidst men ikke mindst finder jeg på løsninger sammen med udviklerne på hvordan vi løser en given fejl. At få lov at afprøve alle de kasketter har helt sikkert været med til at give mig endnu mere respekt for alle de parter der indgår i et udviklingsprojekt og til at få øjnene op for hvor mange berøringsflader og opgaver vi som testere har.

Hvad brænder du for

Jeg brænder for at for at skabe værdi for andre. Det kan være igennem undervisning hvor det vigtigste for mig er, at det jeg formidler og giver videre er noget andre føler de kan bruge og anvende i deres hverdag. Det kan være når jeg mødes med brugerne og præsenterer det produkt vi i fællesskab har arbejdet på, og oplever hvordan produktet skaber værdi for brugerne i deres hverdag. Det kan være når jeg tester og rapporterer en fejl som påvirker en helt central funktion i systemet. Eller når jeg som testanalytiker videregiver essentielle informationer til ledelsen der hjælper dem i deres planlægning og videre styring af projektet.

Fortæl lidt om din baggrund og dine studier

Jeg har altid haft en stor passion for matematik, og drømte i sin tid om at blive folkeskole eller gymnasielærer og videregive min passion til andre – selvom det måske ikke lyder som verdens mest sexede job. Gymnasielærer blev jeg dog aldrig for da jeg startede på universitetet oplevede jeg hvordan jeg igennem min passion for matematik kunne udvikle programmer, apps og andre dimser til glæde for andre. Det resulterede i at jeg har tog en uddannelse som IT produktudvikler, en uddannelse bestående af en god blanding af datalogi, forretningsviden og produktudvikling. Jeg har igennem hele min uddannelse lært hvor vigtigt det er at de It systemer vi udvikler støtter brugernes arbejdsgange og opgaver, og har derfor arbejdet meget med Usability test og bruger oplevelser.

Jeg har under min uddannelse og efterfølgende vendt lidt tilbage til min gamle drøm, da jeg igennem to år har undervist på Universitetet i systemudvikling og udviklingsmetoder samt innovationsprocessor. Jeg føler at jeg igennem den undervisning jeg giver kan videreføre den passion og interesse jeg selv har til andre.

Hvis du kunne bytte plads i en uge, kendt eller ej, levende eller ej, virkelig eller fiktion, hvem ville du vælge?

Linus – min søn. At få muligheden for at opleve mig selv igennem et andet menneske, og så især hos en der står mig nær, ser jeg som en enestående mulighed. Jeg tror ikke på at der findes nogle der er perfekte, derfor har også jeg områder, hvor jeg kan forbedre mig, både som menneske og som mor. Derudover vil jeg ved at få en uge i min søns liv bedre kunne forholde mig til hans hverdag og de udfordringer han møder.

todo todo
Kontakt
  • Gitte Ottosen
    Gitte Ottosen
    Head of Training & Principal Consultant
    +45 5218 9711