kursus
KURSER
AGILE

Leading SAFe kursus 4.5

Gennem vores Leading SAFe® kursus, bliver du klædt på til at arbejde agilt og effektivt i større programmer. Forstå hvordan de tre niveauer i SAFe – Team, Program og Portfolio – spiller sammen og understøtter hinanden. Kurset giver dig den pragmatiske og erfaringsbaserede vinkel på, hvordan man får SAFe til at fungere i en udviklingsorganisation.

Kurset giver dig

Du kommer til at lære om SAFe ved at opleve, hvordan flere teams arbejder sammen i et Agile Release Train om at løse en fælles og gennemgående opgave – med fokus på planlægning på de forskellige niveauer. Gennemgangen af teorien tager afsæt i praktiske eksempler og en fælles opgaveløsning. Kurset klæder dig på til at være en drivende kraft i forhold til at arbejde agilt i større programmer og organisationer.

På Leading SAFe® 4.5 har vi valgt at have to undervisere med forskellige baggrunde. Dette sikrer en mere alsidig belysning af emnet og de praktisk problemstillinger med at implementere og bruge SAFe rammeværket. Derudover giver det et mere afvekslende kursus med en omfattende og uddybende tilgang til øvelser og virkelige eksempler.

Målgruppe og forudsætninger

Kurset er for alle, som har arbejdet med Scrum og Agile i nogen tid, eller som har studeret Agile og Scrum indgående – f.eks. ved deltagelse på flere kurser og som nu brænder for at drive det videre. Typiske deltagere er projektledere, programledere og linjeledere i en udviklingsorganisation, Scrum Mastere, Product Owners, enterprise arkitekter eller testmanagers, som ønsker at spille en aktiv rolle i at få Scrum og Agile til at spille i hele organisationen.

Læringsform

Kursets fokus er mere pragmatisk og erfaringsbaseret end det er teoretisk – med masser af øvelser og dialog undervejs, som er baseret på projektcases og opgaver. 
Underviseren relaterer teorierne til den virkelige verden via eksempler fra hverdagens projekter og gennem dialog med deltagerne. Undervisningen er på dansk, materialet er på engelsk.

Hvis kurset ønskes på engelsk, kan vi arrangere et lukket firma kursus. 

Varighed

Selve kurset afholdes over 2 dage.

Eksamen

Certificeringen gennemføres online og på egen hånd indenfor 30 dage efter kurset. Både Scaled Agile og vi anbefaler, at du efter kurset forbereder dig til testen – efter Study Tips fra Scaled Agile, som du får udleveret på kurset.

Pris

Prisen inkluder en kursusmappe med alt materiale og eventuelle bøger, fuld forplejning med morgenmad, frokostbuffet, snacks/kage, friskbrygget kaffe og the samt vand.

Undervisning & certificering: Kr. 12.000 ekskl. moms

Tilmelding

Ved bestilling indvilliger du i Capgeminis aftalevilkår.

Tilmeld dig her
Accept
Mød din underviser
Gitte
Gitte Ottosen
Testmanagement og Agil coach
+45 5218 9711
Mød din underviser
Claus
Claus Mørk
Agil coach
+45 5218 9427
todo todo
KONTAKT
 • Anne Olsen
  Anne Olsen
  Sales Manager
  +45 5218 9048
 • Gitte Ottosen
  Gitte Ottosen
  Head of Training & Principal Consultant
  +45 5218 9711