ISTQB Advanced Test Analyst
KURSER
SOFTWARETEST

ISTQB Advanced Test Analyst

Er du certificeret på ISTQB Foundation niveau, kan du gå et niveau videre med en ISTQB Advanced Test Analyst certificering. Tilmeld dig kurset forneden:

 

Kurset giver dig

• Viden om og forståelse for en testanalytikers rolle, ansvar og arbejdsopgaver
• Forståelse for anvendelse og analyse af centrale testprincipper og processer 
• Træning i teknikker og metoder til design af testcases

Målgruppe og forudsætninger

Kurset henvender sig til softwaretestere, som arbejder indenfor testanalyse og –design samt testimplementering og –afvikling. Det kan også anbefales til testkoordinatorer og testansvarlige, der gerne vil have udbygget deres viden om testteknikker.

Forudsætningen for at du kan deltage på kurset er, at du besidder en ISTQB/ISEB certificering på Foundation niveau.

Læringsform

Kurset består af teoretiske gennemgange og praktiske øvelser, som løses både individuelt og i grupper. Øvelserne er baseret på projektcases og opgaver, som forbereder dig til eksamen. 
Underviserne sætter teorierne ind i den virkelige verden via eksempler fra hverdagens projekter og gennem dialog med deltagerne. Vi kan tilbyde kurset med både dansk og engelsk materiale & syllabus.

Varighed

Kurset foregår over 5 dage fordelt på 2 + 2 + 1 dage. De første 4 dage vil teorien blive gennemgået, og på dag 5 forberedes eksamen, hvorefter der er en halv dags eksamen.

Der vil være hjemmearbejde 1-2 timer om dagen med repetition af dagens emner via individuel opgaveløsning. Derudover skal du beregne 20 – 30 timer på forberedelse mellem modulerne. 

Eksamen

Eksamen er en tre timers multiple choice uden hjælpemidler med udgangspunkt i en række cases.

Udgangspunktet for kursets og eksamens indhold er de krav, som ISTQB (International Software Testing Qualifications Board) stiller i forhold til at opnå en certificering.

Pris

Prisen inkluder en kursusmappe med alt materiale og eventuelle bøger, fuld forplejning med morgenmad, frokostbuffet, snacks/kage, friskbrygget kaffe og the samt vand.

Undervisning: Kr. 18.550 ekskl. moms
Eksamen: Kr. 2.200 ekskl. moms

Tilmelding

Ved bestilling indvilliger du i Capgeminis aftalevilkår.

Tilmeld dig her
Accept
Mød din underviser
todo todo
Kontakt
 • Anne Olsen
  Anne Olsen
  Sales Manager
  +45 5218 9048
 • Gitte Ottosen
  Gitte Ottosen
  Head of Training & Principal Consultant
  +45 5218 9711