ISTQB Advanced Test Manager
KURSER
SOFTWARETEST

ISTQB Advanced Test Manager

Er du certificeret på ISTQB Foundation niveau, kan du gå et niveau videre med en ISTQB Advanced Test Manager certificering. Tilmeld dig kurset forneden:

Kurset giver dig

 • Viden om og forståelse for en Test Managers rolle, ansvar og arbejdsopgaver
 • Træning i teknikker og metoder så du ved, hvordan du skal planlægge dit næste testprojekt
 • Kendskab til gruppesammensætning, dokumentation, estimering og risikostyring

Målgruppe og forudsætninger

Kurset henvender sig til testkoordinatorer, testledere og andre, som er ansvarlige for at gennemføre et testprojekt, og som ønsker at dokumentere deres kvalifikationer.

Forudsætningen for at du kan deltage på kurset er, at du besidder en ISTQB/ISEB certificering på Foundation Level. 

Læringsform

Kurset består af teoretiske gennemgange og praktiske øvelser, som løses både individuelt og i grupper. Øvelserne er baseret på projektcases og opgaver, som forbereder dig til eksamen. 
Underviseren sætter teorierne ind i den virkelige verden via eksempler fra hverdagens projekter og gennem dialog med deltagerne. Vi kan tilbyde kurset med både dansk og engelsk materiale & syllabus.

Varighed

Kurset foregår over 6 dage fordelt på 3 + 2 + 1 dage. De første 5 dage vil teorien blive gennemgået. På dag 6 forberedes eksamen, hvorefter der er en halv dags eksamen.

Der vil være hjemmearbejde 1-2 timer om dagen med repetition af dagens emner. Derudover skal du beregne 20 – 30 timer på forberedelse mellem modulerne. 

Eksamen

Eksamen er en tre timers multiple choice uden hjælpemidler med udgangspunkt i en række cases. Grundlaget for kurset er de krav, som ISTQB (International Software Testing Qualifications Board) stiller i forhold til at opnå en certificering.

Kursusindhold

På kurset lærer du at definere testens overordnede mål samt at udarbejde en teststrategi for det system, som skal testes. Du får indsigt i udarbejdelse af test- og tidsplaner, samt hvordan du sikrer tilstrækkelige ressourcer til opgaverne. 

Du lærer metoder til at udvælge, organisere og lede teams, herunder at styre kommunikationen i testteamet. Du får træning i forskellige metoder og teknikker, som du skal kunne beherske som Test Manager.

   

Pris

Prisen inkluder en kursusmappe med alt materiale og eventuelle bøger, fuld forplejning med morgenmad, frokostbuffet, snacks/kage, friskbrygget kaffe og the samt vand.

Undervisning: Kr. 22.300 ekskl. moms
Eksamen: Kr. 2.200 ekskl. moms  

Tilmelding

Ved bestilling indvilliger du i Capgeminis aftalevilkår.

Tilmeld dig her
Accept
Mød din underviser
Gitte Ottosen
Gitte Ottosen
Head of Training & Principal Consultant
+45 5218 9711
todo todo
Kontakt
 • Anne Olsen
  Anne Olsen
  Sales Manager
  +45 5218 9048
 • Gitte Ottosen
  Gitte Ottosen
  Head of Training & Principal Consultant
  +45 5218 9711