Mobile Solution Assessment
SERVICE
MOBILITY

Mobile Solution Assessment - Er din mobile løsning klar til fremtiden?

Flere af de mobile løsninger vi bruger i dag, blev udviklet i en tid, hvor løsningerne ikke var forretningskritiske, og hvor der ikke var den store erfaring med hvordan de skal designes og integreres med andre systemer. Billedet i dag har ændret sig væsentligt, hvor mobile løsninger er blevet kritiske for forretningen og står for en væsentlig del af omsætningen i mange danske virksomheder.

Der er samtidig også kommet en væsentligt større viden om, hvordan man bygger solide mobile løsninger, der både er lette at vedligeholde, skalerbare og kan udvidedes i takt med at der kommer nye teknologier. Det sidste er en gammelkendt udfordring, hvis løsning altid er ny ved et nyt teknologispring.

Drag nytte af en gennemtestet metode

Det er langt fra sikkert, at eksisterende løsninger drager nytte af disse erfaringer. For at sikre, at eksisterende mobile løsninger er klar til fremtidens udfordringer har vi hos Capgemini Sogeti udviklet en metode til at evaluere en given løsning. Metoden fokuserer på følgende tre områder:

Løsningen som helhed

Her kigges på om løsningen opfylder sit formål, om den passer til sin målgruppe og hvordan den placerer sig i forhold til lignende løsninger.

Løsningens kode

I denne del af evalueringen kigges der på om løsningen er teknisk sund. Bl.a. kigger vi på arkitekturen, forståeligheden, vedligeholdesevnen og performance. Denne del af evalueringen benytter Capgemini Sogetis standardarkitektur for mobile løsninger (Appitecture) som reference og holder løsningens arkitektur op mod denne.

Løsningens dokumentation

Under evalueringen af dokumentationen undersøges om dokumentationen er opdateret og svarer til det, der er implementeret. Samtidig evalueres, hvorvidt dokumentationen er tilstrækkelig til at vedligeholde løsningen, således at man ikke er afhængig af enkeltpersoners viden om løsningen.

En evaluering af en løsning koster en brøkdel af, hvad de fleste mobile løsninger bidrager i værdi for virksomheden på en dag og kan enten bekræfte at ens løsninger er klar til fremtiden, eller påpege områder der skal forbedres for at undgå nedetid, performanceproblemer, imagetab eller dyre nødreparationer i fremtiden.

todo todo
Kontakt
  • Maria Søndergaard
    Maria Søndergaard
    Digital Services Director
    +45 52189297