Salesforce lightning
SALESFORCE INSPIRE

Sales Cloud Spring Release '17

I Spring ’17 rykker Salesforce Lightning for alvor ind i den nye tid med Artificial Intelligence (AI) med Sales Cloud Einstein ved roret.

Sales Cloud Einstein er Din virksomheds personlige dataanalyse afdeling, som hjælper Jer med at identificerer de mest værdifulde Leads og optimere Opportunity processen. Af ny funktionalitet kan bl.a. nævnes:

- Prioritering af Leads ved hjælp af Einstein komponenter som tilføjes Leads og definerer en Lead Score for det pågældende Lead. Lead Scoren bliver udregnet ved hjælp af dataanalyse og machine learning som udleder mønstre for succesfulde konverterede Leads og forudser hvilke åbne Leads som bør prioriteres i jeres forretning.

- Med Opportunity Insights for brugere af Einstein mulighed for at automatisere deres salgsproces i endnu højere grad og samtidig få en prognose for de mest succesfulde Opportunities. Brugerne kan direkte fra faneblandet Home få viden omkring hvordan deres Opportunities klare sig og på den enkelte Opportunity kan de bore sig ned i de specifikke insights som f.eks. om Opportunitien vil kunne vindes inden for den fastsatte tidsramme baseret på aktivitetsniveauet og tidligere vundne Opportunities, få follow-up reminders når en tilknyttet kontakt ikke har svaret et stykke tid eller få notifikationer når vigtige ting sker som indirekte er relateret til den pågældende Opportunity.

todo todo
KONTAKT
  • Thorvald Kingbo
    Thorvald Kingbo
    Digital Customer Experience Team Lead
    +4539778440