Konceptudvikling, design og prototyping
Der opstod en fejl ved hentning af captcha-billede
SERVICE
DCX

Konceptudvikling, design og prototyping

Succesfulde teknologiske løsninger bygger på grundigt forarbejde. Hos Capgemini sikrer vi dig en web-løsning, som imødekommer dine kunders behov ved at inddrage viden om brugerne, når vi udvikler koncepter og prototyper.

Du får adgang til vores store erfaring i koncentreret konceptudvikling, når du vælger Capgemini som web-partner. I tæt samarbejde vender vi alle sten og finder den rigtige løsning. På den måde kommer vi samtidig misforståelser i forkøbet, så prisen for udbedring bliver holdt nede.

Rapid Design & Visualization (RDV) er Capgeminis eget metoderammeværk, som vi bruger til at udvikle koncepter og prototyper. Med RDV sætter vi kunden i centrum og holder fokus på at udforske hele designrummet, imens den foreslåede løsning bliver (re)defineret og valideret løbende.  

RDV rammeværket bygger videre på traditionelle UX metodologier og virker på denne måde:

 • Rapid: Hyppige iterationer betyder, at feedback hurtigt forankres i forbedringer. Forslag til ændringer bliver bragt op og håndteret under hele processen
 • Design: Gennem kollaborativ udvikling af design og brugercentrering sikrer RDV, at alle behov og idéer kommer frem og bliver hørt, mens designet holder sig inden for rammerne
 • Visualization: Visualisering tjener til at udforske komplekse idéer sammen med brugere og interessenter for at sikre alle samme forståelse af det foreslåede design, inden udvikling bliver sat i gang

Gevinsten er til at tage at føle på: Bedre løsninger, på kortere tid, for færrest mulige penge.

Processen bag udvikling af prototyper

Rapid Design & Visualization består af 6 aktiviteter, som kan tilpasses og benyttes i alle typer af systemudviklingsprocesser.

Hvad siger kunderne om udvikling med Rapid Design & Visualization?

RDV er et internationalt gennemprøvet værktøj, som Capgemini kunder bruger over hele verden. Fordi erfaringerne er overordentligt positive:

 • Erik Verrijssen, chief development officer, The Coca-Cola Company:
  “Last year we did 2 major programs leveraging Capgemini RDV technology (Rapid Design and Visualization). And it was indeed rapid. We were able to delight our users faster and the solutions came to market much quicker. Therefore, we also saved money."
 • Fred Killeen, chief systems & technology officer, General Motors:
  "These simulations typically cut software development projects and expenses by more than 10%."

Det er nemt at komme i gang. Vi holder et møde på en time, hvor vi  sammen identificerer de væsentligste ønsker og problemstillinger, og kommer med et løsningsoplæg. 

todo todo
Kontakt
 • Hikmet tuncer digital channels
  Hikmet Tuncer
  Senior Consultant & Team Manager, Content & Commerce
  +45 39 77 83 31