E-Business
Der opstod en fejl ved hentning af captcha-billede
SERVICE
DCX

E-Business Løsninger

En robust, sammenhængende E-business løsning kan styrke din forretning, og for din organisation er den nem at opdatere, vedligeholde og udbygge.

Digital transformation handler om at flytte forretning fra den fysiske til den virtuelle verden. Hvis du skal skabe lønsom vækst, er der en lang række discipliner, der skal bringes i spil. Fra det tidspunkt, hvor potentielle kunder finder dine produkter via søgemaskiner, sociale medier eller bannerannoncer, til de har købt og fået dem leveret – hele den kunderejse supporterer vi gennem intelligente, digitale løsninger. Capgemini er rustet til at hjælpe dig gennem alle faser i processen, uanset om du arbejder med B2B eller B2C.

For at din løsning får det rigtige fokus, arbejder vi ofte med konceptudvikling, design og mockups forud for udvikling af den egentlige løsning og integration med eksisterende forretningssystemer.

Konceptudvikling, design og UX sker gennem vores særlige RDV proces, ofte i samarbejde med førende designbureauer. Mens implementering foregår i et agilt projekt med inddragelse, løbende kvalitetssikring og justeringer.

Ved at sikre hele kunderejsen, fra digital marketing til ordre-, økonomi- og logistiksystemer gennem en integreret løsning, så opnår du ikke blot at konvertere besøgende til kunder, men du opnår også en effektivisering af dine arbejdsgange. Læs mere om Digital transformation her.

Målet er at tiltrække flest mulige potentielle kunder gennem Sociale Medier, SEO og digital annoncering - og derefter at konvertere dem til kunder digitalt gennem en integreret løsning, hvor de primære arbejdsgange er fuld digitaliseret.

Det er nemt at komme i gang. Vi holder et møde på en time, hvor vi  sammen identificerer de væsentligste ønsker og problemstillinger, og kommer med et løsningsoplæg. 

todo todo
Kontakt
  • Hikmet tuncer digital channels
    Hikmet Tuncer
    Senior Consultant & Team Manager, Content & Commerce
    +45 39 77 83 31