E-commerce & PortalløsningerV2
Der opstod en fejl ved hentning af captcha-billede
SERVICE
DCX

E-Handel og selvbetjening

Nogle virksomheder vinder markedsandele ved at møde deres kunder på nye måder. Andre øger deres effektivitet ved at digitalisere deres processer. I Capgemini hjælper vi dig med at opnå begge dele, så du sidder med trumferne på hånden i kampen om kunderne.

Stil de rigtige spørgsmål – og få succes med din E-Handel

Dine kunder forventer i stigende grad personaliseret og relevant indhold, når de besøger din virksomhed på nettet. Du bliver med andre ord ikke længere vurderet udelukkende på dine produkter – men på hele kundeoplevelsen.

De gode nyheder er, at det ikke behøver være en tung organisatorisk byrde at levere gode kundeoplevelser. Tværtimod. Moderne website-, E-Business- og selvbetjeningsløsninger gør nemlig en stor del af arbejdet, så du både kan øge omsætningen og optimere de administrative processer – samtidig med at kunderne er glade.

En succesfuld implementering kommer dog ikke af sig selv, og derfor gør vi en dyd ud af at stille alle de rigtige spørgsmål tidligt i processen – så vi sammen kan sikre, at jeres e-handel- og selvbetjeningsløsninger til enhver tid er både nutids- og fremtidssikret.

Fra analyse til eksekvering – vi hjælper dig i hele processen

Vores dygtige specialister hjælper dig hele vejen gennem digitaliseringsprocessen. Fra analysen af kundernes adfærd og behov til udvikling og implementering af nyskabende frontend-løsninger og portaler til selvbetjening. Vi er især specialister på følgende områder:

 • Rådgivning om digital strategi og forretningskoncepter med fokus på digitalisering

 • Valg af Commerce-platform

 • Konceptudvikling af e-handelsløsninger, som er optimeret på tværs af kanaler og devices – og med integrationer til forretningssystemer gennem en skalèrbar arkitektur.

Certificeret partner på de førende platforme

Med 300 medarbejdere i Danmark kan vi tilbyde dig maksimal sikkerhed og pålidelighed. Vi er specialister på alle de førende tekniske platforme, og kan derfor rådgive dig i valget af den platform, der matcher dine forretningsmæssige behov bedst. Herunder:

 • E-commerce: Episerver Commerce, Sitecore Commerce, og uCommerce

 • CMS: Episerver, Sitecore og Umbraco 

 • Search: ElasticSearch, Solr, Ankiro og Episerver Find

 • Recommendation: Raptor og Episerver Personalisation

Vi stræber efter det højeste certificerings- og partnerniveau på alle de førende platforme, og er anerkendt som Episerver Premium Partner, Sitecore Partner og Umbraco Gold Partner.

Oplev Capgemini-effekten

Hos Capgemini Danmark drager du fordel af at samarbejde med en konsulentvirksomhed, der er lokalt forankret og har et indgående kendskab til danske marked.

Gennem tiden har vi fx gennemført et stort antal komplekse digitale projekter for blandt andet DSB, Falck, BEC, MT Højgaard, Alm. Brand, Santander og mange flere.

Din virksomhed får desuden direkte adgang til udvikling, vidensdeling og gennemprøvede koncepter, der kendetegner den internationale Capgemini-koncern med mere end 200.000 medarbejdere i over 40 lande. Herunder vores tætte samarbejde med Salesforce, Microsoft, Umbraco og Sitecore.

Book et uforpligtende møde

Udfyld formularen og lad os kontakte dig med henblik på et uforpligtende møde, hvor vi sammen identificerer de væsentligste ønsker og problemstillinger.

todo todo
Kontakt
 • Hikmet tuncer digital channels
  Hikmet Tuncer
  Senior Consultant & Team Manager, Content & Commerce
  +45 39 77 83 31
Vores partnere