E-commerce & PortalløsningerV2
SERVICE
DCX

E-Business og selvbetjeningsløsninger

Markedsandele vindes af virksomheder, der interagerer med kunder på nye måder, mens andre virksomheder øger deres effektivitet ved at digitalisere deres processer. Capgemini kan hjælpe din virksomhed med at gøre begge dele.

Moderne website-, selvbetjenings- og E-Business løsninger kan øge omsætningen og optimere de administrative processer. Jeres kunder forventer personaliseret og relevant indhold, og de vurderer jer ikke længere kun på produktet, men på hele oplevelsen.

Capgemini bygger en række kundecentriske løsninger, der giver 360 graders indsigt i kunderne og optimerer manuelle processer.

Kvalitet og sikkerhed

Capgemini kan hjælpe jer hele vejen gennem digitaliserings-processen. Fra analysen af kundernes behov og adfærd til udvikling og implementering af innovative front-end løsninger samt portaler til selvservice. Vi løser opgaver for kvalitetsbevidste virksomheder med komplekse opgaver og arbejdsgange som Styrelsen for arbejdsmarked og Rekruttering, DSB, Santander Consumer Bank, Telia og Skandia.

Med 300 medarbejdere i Danmark og 200.000 globalt er vi fortrolige med alle teknologier, og vi kan tilbyde dig maksimal sikkerhed og pålidelighed. Fordi vi har respekt for, hvor meget digital kundekontakt og digitale processer betyder for jeres forretning.

Projektets start afhænger af jeres situation og kontekst. Et projekt med at skabe jeres nye digitale løsning kan starte med en eller flere af vores services.

Vi hjælper dig i hele processen fra strategi til eksekvering

 • Rådgivning om digital strategi og forretningskoncepter med fokus på digitalisering
 • Valg af commerce platform.
 • Konceptudvikling af e-handelsløsning optimeret på tværs af kanaler og devices og med integrationer til forretningssystemer gennem en skalèrbar arkitektur.

Vi er specialister på de førende tekniske platforme, og kan rådgive dig i valget af den platform, der matcher dine forretningsmæssige behov bedst.

 • E-commerce: Episerver Commerce, Sitecore Commerce, og uCommerce
 • CMS: Episerver, Sitecore og Umbraco 
 • Search: ElasticSearch, Solr, Ankiro og Episerver Find
 • Recommendation: Raptor og Episerver Personalisation

Vi stræber efter højeste certificerings- og partnerniveau på de nævnte platforme, og er anerkendt som Episerver Premium Partner, Sitecore Partner og Umbraco Gold Partner.

Det er nemt at komme i gang. Vi holder et møde på en time, hvor vi  sammen identificerer de væsentligste ønsker og problemstillinger, og kommer med et løsningsoplæg. 

Ønsker du mere information, kontakt Adam Osbirk Moe på mail eller telefonisk +45 52189557.

Vores Services
Seneste nyt
Kontakt
 • Adam Osbirk Moe
  Adam Osbirk Moe
  Web & Portal Lead
  +45 52189557