Apps og Mobil
Der opstod en fejl ved hentning af captcha-billede
MOBILE

Apps og Mobil

Verden er blevet mobil, og behovet for mobile løsninger er stærkt stigende. Hvad enten jeres kunder efterspørger større og mere fleksible købsoplevelser, eller I ønsker at giver jeres brugere og medarbejdere mere effektive værktøjer, så kan Capgemini hjælpe jer med at udvikle jeres mobile strategi og udvikle de løsninger, der bedst understøtter jeres forretning.

Fra strategi til resultater

Capgemini har leveret apps til en lang række store, internationale virksomheder. Det har givet os en enestående erfaringsbase både have angår end-to-end rådgivning og app-udvikling baseret på best practice-principper. Med Capgemini som partner har i adgang til alle de kompetencer, der får jer sikkert fra strategi til udvikling og systemintegration. 

Udvikling på tværs af platforme

Vi har en lang række stærke partnerskaber med førende leverandører inden for mobile apps. Vi arbejder bl.a. med Xamarin fra Microsoft og benytter nyeste open source platforme såsom Ionic. Med disse værktøjer foregår udviklingen på tværs af platforme, og I kan dermed nøjes med ét team til både iOS og Android. Xamarin giver også adgang til Microsofts Azure-platform og den stadigt voksende mængde af smarte cloud-services. Udviklingen er i stort omfang komponentbaseret, så der er kort vej fra idé til færdigt produkt.

Test jeres nye app på over 2.000 forskellige enheder.

Xamarin Test Cloud giver jer en unik mulighed for at få testet jeres apps på stort alle tilgængelige mobile enheder, samt respektive styresystemer og versioner. Xamarin Test Cloud tester på over 2.000 enheder og sikrer, at jeres apps leverer gode brugeroplevelser fra første download, uanset hvilken mobileenhed kunden benytter

Når I samarbejder med Capgemini opnår I:

 • Accelererede løsninger: Kortere ’time-to-market’ gennem faciliteret samarbejde

 • Fleksibilitet og anvendelighed: Gennem gradvist voksende og modulære leverancer

 • Omkostningseffektivitet: Betalingsmodel med betaling pr. enhed

 • Skalerbarhed og rækkevidde: ”End-to-End” service og leverance.

todo todo
Kontakt
 • Maria Søndergaard
  Maria Søndergaard
  Director of Manufacturing and CPRD
  +45 52189297