Salesforce
Der opstod en fejl ved hentning af captcha-billede
SERVICE
SALESFORCE

Salesforce konsulenter

Capgemini Sogeti har uden sammenligning Danmarks største og mest kompetente team af certificerede Salesforce konsulenter. Vores konsulenter har tilsammen mere end 100 års Salesforce-erfaring.

Salesforce anser os som en global, strategisk alliance partner - hvilket betyder at det ikke bare er lokalt, men globalt, at Capgemini Sogeti investerer i Salesforce kompetencer. Vores Salesforce konsulenter består af en god blanding af tekniske Salesforce resurser og forretningsanalytiske resurser, så lige meget hvilken Salesforce opgave, I står over for, har vi kompetencerne til at hjælpe jer videre.

Hvem arbejder vi med?

Vores konsulenter er placeret på vores hovedkontor i København samt på vores kontor i Aarhus, og vi arbejder med Salesforce kunder i hele landet. Vores kunder spænder bredt. Vi har kunder i mange forskellige brancher og i mange forskellige størrelser. Derfor har vores dygtige Salesforce konsulenter kompetencerne til at forstå alle typer virksomheder – og hvordan Salesforce kan hjælpe dem videre. Vi kan derfor hurtigt give et bud på, hvordan Salesforce kan hjælpe til at optimere jeres forretning.

Vores kompetencer

Vi hjælper vores kunder med alle typer Salesforce opgaver, helt fra store komplekse CRM/Marketing Automation implementeringer til mindre udviklingsopgaver, og selvfølgelig alt der imellem. Så hvis I har brug for hjælp med: strategisk analyse, implementering, konfiguration, Force.com udvikling (APEX, VisualForce og Sites), integration, projektstyring, undervisning eller en evaluering af nuværende opsætning, giver vi gerne et bud på, hvordan vi vil løse opgaven. 

Salesforce Support

Har I løbende brug for at kunne trække på nogle af landets skarpeste Salesforce Konsulenter? Så kan vi tilbyde en supportaftale, hvor I løbende kan få hjælp til at optimere jeres arbejde i Salesforce.  Jeres forretning forandrer sig i takt med at verden omkring jer ændres. Derfor kan det være nødvendigt at optimere jeres Salesforce instans løbende. Det kan vi hjælpe jer med.

Interesseret i at høre, hvordan vi kan hjælpe jer?

Lige meget hvilken udfordring I står over for, hører vi gerne fra jer. Kontakt os på telefon eller pr. email. Du finder kontaktoplysninger øverst på denne side. Hvis du foretrækker at blive kontaktet af os, kan du udfylde nedenstående formular. 

todo todo
KONTAKT
  • Thorvald Kingbo
    Thorvald Kingbo
    Managing Consultant & Team Manager, Digital Customer Experience
    +4539778440