Salesforce.com
SERVICE
SALESFORCE

Salesforce

Service, salg og markedsføring handler i dag om at være på forkant; vide hvem dine kunder er, hvad deres behov er, hvornår og hvordan din organisation har været i kontakt med dem og hvor henne i salgs- og serviceprocessen de befinder sig. Salesforce er et ideelt værktøj, der nemt giver din salgs- og serviceenhed et 360 graders overblik over dine kunder, bedre indsigt i eksempelvis konverteringsrate af emner, salgspipeline og status på åbne sager.

Alt dette kan ske på farten fra dine mobile enheder med Salesforce Mobile App. Salesforce Mobile App platformen gør det muligt at bygge applikationer, men også tilføje features til standard løsningen. Salesforce Mobile App er nemlig langt mere end bare et CRM system.

Capgemini gruppen har opnået Global Strategic Cloud Alliance partnerskab med salesforce.com og er den førende partner i Danmark og Norden. Vi var blandt de første, der for alvor tog cloud-begrebet til os, og har i Danmark implementeret Salesforce løsninger med integrationer til lang de fleste IT-platforme siden 2007. Med flest certificeret Salesforce konsulenter, er vi Danmarks største Salesforce partner.

Vi forstår forretningens udfordringer

Vi ved det er vigtigt for Jer at have løsninger, som er tilpasset til at understøtte Jeres forretningsprocesser, således I kan have fokus på det, der skaber værdi. Vores konsulenter er trænet i at forstå Jeres behov sammenholdt med Salesforce ”best practises”. På den måde kan vi tilpasse systemet til Jeres processer, bygge integrationer til Jeres applikationer og sikre, at relevante data altid er tilgængelige for de forskellige typer af brugere.

Services

Vi opererer i krydsfeltet mellem IT og forretning og er med hele vejen fra start til realisering af resultaterne og tilbyder indenfor fire kerneområder:

  • Application Services – vi forstår os på alle salesforce.com produkter
  • Consulting – vi kan indgå i alle dele af Salesforce implementeringen
  • Applikationsvedligeholdelse  – vi tilbyder løbende support og vedligeholdelse af Jeres løsning
  • Integration – vi har lavet integrationer fra hjemmebygget back-end-systemer til standard systemer.
  • Uddannelse - Vi kan tilbyde Salesforce uddannelse af virksomhedens nøglepersoner som administratorer og superbrugere 

Kyndige konsulenter

I Danmark besidder vores konsulenter samtlige certificeringer indenfor Salesforce.

 

 

Kombinationen af et solidt branchekendskab, vores IT-konsulenters dybe tekniske ekspertise og vores management konsulenters forretningsforståelse, gør os i stand til at levere gennemtænkte kvalitetsløsninger. Løsninger der ligeledes kan leveres fra vores globale teams og fra Indien, hvor vi har et dedikeret team til at varetage danske Salesforce implementeringer. Derfor kan vi levere den bedste pris med de bedste talenter verden over.

Hos Capgemini benytter vi selv Salesforce, hvilket har givet bedre indsigt i vores pipeline samt styrket vores kommunikation markant, eksternt såvel som internt. Så vi ved hvilke fordele Salesforce kan give dig!

Læs mere om vores kyndige konsulenter her.

 

Vi er Global Strategic Cloud Alliance Partner 

todo todo