Salesforce
Der opstod en fejl ved hentning af captcha-billede
SERVICE
SALESFORCE

Salesforce

Salesforce er et ideelt værktøj til alle, der arbejder professionelt med salg og ønsker et fuldt overblik over både kunder og de enkelte led i salgsprocessen. Skal vi sammen sikre, at du får et professionelt forspring, når det er tid til at øge salget og kundeservicen med Salesforce?

Stil de rigtige spørgsmål – og få succes med Salesforce

Salg, service og markedsføring handler om at kende dine kunder og jeres fælles historik – og ikke mindst om at være på forkant med deres unikke behov nu og i fremtiden.

Salesforce er et fleksibelt værktøj, som hjælper salgsafdelingen godt på vej. Eksempelvis ved at levere et 360 graders overblik over jeres kunder, lead-generering, konverteringsrater og status på åbne sager. Og ikke mindst ved at automatisere en lang række processer, som gør det langt mere overskueligt at personliggøre salgs- og serviceprocessen til den enkelte kunde.

En succesfuld implementering kommer dog ikke af sig selv, og derfor gør vi en dyd ud af at stille alle de rigtige spørgsmål tidligt i processen – så vi sammen kan sikre, at jeres Salesforce-rejse til enhver tid er både nutids- og fremtidssikret.

En værdifuld løsning som kan tilpasses dig

Salesforce er et globalt afprøvet salgsværktøj, som kan skræddersyes til netop din virksomheds unikke behov. Og som Danmarks største Salesforce-partner har Capgemini altid et ekstra es i ærmet, når det kommer til at implementere platformen, så den understøtter jeres forretningsprocesser.

Vores Salesforce-certificerede konsulenter er skolet i at sammenholde Salesforce ”best practises” med netop jeres behov. På den måde kan vi tilpasse platformen til jeres processer, bygge integrationer til jeres applikationer og sikre, at relevant data altid er tilgængeligt. På kontoret og når salgsteamet er på farten.

Vi er med fra start til slut – og gerne endnu længere

I Capgemini arbejder vi i krydsfeltet mellem IT og forretning. Og vi er med hele vejen fra behovsafdækning til realiseringen af dine målsætninger. Vi tilbyder vores services inden for følgende kerneområder:

 • Application Services – vi kender og forstår alle Salesforce-produkter

 • Consulting – vi har kompetencerne til at indgå i alle dele af Salesforce-implementeringen

 • Applikationsvedligeholdelse – vi tilbyder løbende support og vedligeholdelse af jeres Salesforce-løsning

 • Integration – vi har mange års erfaring med at integrere alt fra hjemmebyggede back-end-systemer til standardsystemer i Salesforce.

 • Uddannelse – vi uddanner din virksomheds nøglepersoner som administratorer og superbrugere i Salesforce

Ingen kender Salesforce bedre end os

Capgemini er Global Strategic Cloud Alliance Partner og i Danmark har vores konsulenter tilegnet sig samtlige Salesforce-certificeringer. Men endnu vigtigere – vi benytter selv Salesforce, så vi ved præcis, hvilke muligheder platformen rummer.

Kort sagt: Vi kan hjælpe med alle typer Salesforce-relaterede opgaver. Så hvis din virksomhed har brug for hjælp med strategisk analyse, implementering, konfiguration, Force.com udvikling, integration, projektstyring, undervisning eller en evaluering af nuværende opsætning, giver vi gerne et bud på, hvordan vi vil løse opgaven. 

Book et uforpligtende møde

Udfyld formularen og lad os kontakte dig med henblik på et uforpligtende møde, hvor vi sammen identificerer de væsentligste ønsker og problemstillinger.

todo todo
Kontakt
 • Thorvald Kingbo
  Thorvald Kingbo
  Managing Consultant & Team Manager, Digital Customer Experience
  +4539778440