Digital Customer Experience
Der opstod en fejl ved hentning af captcha-billede

Digital Customer Experience

Den digitale kundeoplevelse handler om at skabe værdi i mødet med kunderne. Uanset platform eller kanal. Book et møde og lad os sammen sikre, at du sidder med esserne på hånden, når det er tid til at vise dine kunder, at de er vigtige for dig.

Vi løser dine digitale opgaver

Den gode kundeoplevelse har alle dage været vigtig, men i en digital verden er den alfa og omega. På nettet er konkurrencen aldrig mere end et klik væk – og leverer din løsning ikke varen på tværs af platforme og devices, får du sjældent en chance til. Der er, med andre ord, ikke plads til at gamble med din digitale kundeoplevelse.

Hos Capgemini hjælper vi dig med at skabe et digitalt førstegangsindtryk, der bliver bemærket. Og vi fremtidssikrer naturligvis løsningen, så den ikke blot løser de udfordringer, du står med her og nu, men også tager højde for dem, der vil opstå i morgen.

Vil du heller ikke gamble med din digitale kundeoplevelse – så book et uforpligtende møde med os gennem nedenstående kontaktformular.

Det starter og slutter med dig og dine kunder

Ethvert succesfuldt projekt tager udgangspunkt i de mennesker, der skal bruge løsningen. Og så betyder det mindre, om projektet er internt eller eksternt; eller om det handler om at skabe flere leads, forankre din nye strategi eller øge kundetilfredsheden.

Netop derfor starter vi altid med at definere både dine og dine kunders behov. Hvorefter vi sammen fastlægger den forretningsmæssige værdi, løsningen skal være med til at skabe – og ikke mindst, hvordan vi kan måle på den, så det er muligt at se præcis, hvornår de ønskede resultater er opnået.

Oplev Capgemini-effekten

Hos Capgemini Danmark drager du fordel af at samarbejde med en konsulentvirksomhed, der er lokalt forankret og har et indgående kendskab til danske marked.

Gennem tiden har vi fx gennemført et stort antal komplekse digitale projekter for blandt andet DSB, Falck, BEC, MT Højgaard, Alm. Brand, Santander og mange flere.

Din virksomhed får desuden direkte adgang til udvikling, vidensdeling og gennemprøvede koncepter, der kendetegner den internationale Capgemini-koncern med mere end 200.000 medarbejdere i over 40 lande. Herunder vores tætte samarbejde med Salesforce, Microsoft, Umbraco og Sitecore.

Book et uforpligtende møde

Vi er altid klar til at tage en snak om dine digitale behov. Udfyld formularen herunder og lad os kontakte dig med henblik på et uforpligtende møde. 

todo todo
Kontakt
  • Maria Søndergaard
    Maria Søndergaard
    Director of Manufacturing and CPRD
    +45 52189297