Operations Advisory Services
SERVICE
DIGITAL

Digital Advisory Services

Vi ved, at den digitale udvikling går så stærkt, at de fleste virksomheder i dag befinder sig i en transformationsproces. Det stiller krav om nye processer, nye kompetencer samt stor agilitet og forandringsparathed. Capgemini hjælper jer med at navigere i dette digitale landskab, understøtte effektive processer og etablere organisatorisk modenhed i forhold til nye platforme og nye produktudviklingsmetoder.

Hvordan ser den digitale version af jeres forretning ud?
I overgangen til en digitaliseret forretningsmodel opstår der mange spørgsmål. Hvordan taler vores eksisterende IT-infrastruktur sammen med nye systemer og applikationer? Hvordan håndterer vi vores data? Hvordan sikrer vi fleksibilitet og effektive digitale processer? Som erfaren leverandør af digitale løsninger ved vi, hvad vi skal spørge ind til for at finde de svar og løsninger, der i sidste ende afgør den forretningsmæssige succes i forbindelse med jeres digitale transformation.

Vi hjælper jeg der, hvor I er
Alle organisationer har forskellige behov, og vi ser det som vores fornemste opgave at sikre, at de helt rigtige kompetencer er til stede på alle trin i processen – fra opstart til vedligehold. Vores tilgang til applikationsvedligeholdelse er langt fra den traditionelle, hvor der kun fokuseres på økonomien. Vi ser på jeres forretningsapplikationer og hele deres livscyklus. Derudover fokuserer vi på den løbende forbedring af jeres portefølje og sikrer, at den matcher de skiftende behov i jeres virksomhed.

Sæt fart på forandringerne
Kontinuerlig udvikling og hurtigere time-to-market er i dag udgangspunktet for at kunne drive en fremtidssikret forretning. Capgemini hjælper vores kunder med bl.a. at skalere det agile setup og implementere DevOps på tværs af organisationen. Vi skaber det IT-landskab, der bedst understøtter jeres operationelle processer og sikrer en optimal overgang til den digitale version af jeres virksomhed.

Services

 • Agile Excellence & DevOps
 • Digital Advisory Services
 • Digital Governance Services
 • economic Application Portfolio Management (eAPM)

Udvalgte Services
Seneste nyt
Kontakt
 • Maria Søndergaard
  Maria Søndergaard
  Digital Services Director
  +45 52189297