DevOps Delivery
Der opstod en fejl ved hentning af captcha-billede
SERVICE
DEVOPS

Implementering af DevOps

En forretning er nødt til at kunne foretage tilpasninger hurtigt, hvis den vil overleve. Gamle, pålidelige måder at arbejde på må vige pladsen for nye modeller og metoder.

                       

DevOps en ny – og nytænkende – måde at gennemføre udvikling på, der i kraft af sin filosofi om hurtig og agil udvikling i strømme af små implementeringer, sætter virksomhederne i stand til at forbedre produktivitet, indtjening og markedsandele. Alt dette ved at skabe højt ydende IT-organisationer, der understøtter den agile forretning.

Som Capgemini ser det

Vi anerkender at en vellykket overgang til DevOps-måden at arbejde på, er en udfordring på såvel team- som på forretningsniveau: DevOps sprænger etablerede processer, rolledefinition, belønningssystemer, styringsmodeller og teknologi udrulninger.

Selv om DevOps er en radikalt anden måde at gøre tingene på, skal der stadig bruges folk til at planlægge, kode, bygge, teste, udrulle og køre applikationerne. Capgemini leverer specialistkompetencer til vore kunder og tilbyder integreret EaaS – Execution as a Service – i en række varianter, der passer til kundens specifikke situation.

DevOps

Vores DevOps services

 • Modenhedsvurdering og transformationsplanlægning

 • DevOps og Agil coaching

 • Støtte til transformationsprocessen på tværs af forretningen

DevOps-værktøjer og automatisering

 • Kontinuert integration og leverance

 • Testautomatisering

 • Monitorering

Vi tilbyder disse services både som hele og fuldt udstyrede teams, og som blandede teams, hvor trænede Capgemini konsulenter arbejder sammen med kundens ansatte for at sætte skub i overgangen til DevOps måden at arbejde på.

Rapport: Mastering Digital Disruption with DevOps
todo todo
KONTAKT
 • Maria Søndergaard
  Maria Søndergaard
  Director of Manufacturing and CPRD
  +45 52189297
 • Thomas Oxbøll
  Thomas Oxbøll
  Managing Consultant & Team Manager, QA & Testing
  +45 52189050