Agile Services
SERVICE
AGILE

Agile Services

Agil udvikling forudsætter at alle involverede parter tænker og agerer agilt. I Capgemini ved vi at tæt samarbejde og fokus på forretningsværdi er det bedste udgangspunkt for et vellykket agilt projekt.

Vi har solid erfaring med agil udvikling og er overbeviste om at agilitet er den mest effektive metode til at sikre at vores kunder når deres forretningsmål. Vores agile ydelser er designet til at understøtte vores kunders agile rejse samt sikre at de får det fulde udbytte af deres projekter. 

Vores services:

  • Agile Transformation - Vi kan hjælpe med at tage jeres udviklingsorganisation fra en traditionel vandfaldsmodel til en fuld agil udviklingsmodel. Det kan gøres på mange forskellige niveauer hvor målet kan være projekter, afdelinger, business units eller hele virksomheden. 
  • Agile Maturity Assessment - Det kan være svært at vurdere hvor langt jeres virksomhed er med at implementere agil udvikling. Det er vigtigt at kende sin modenhed og i særdeleshed hvilke områder der har behov for optimering.
  • Agile Advisory - Vi kan hjælpe jer med at skabe mere værdi fra jeres agile projekter ved eksempelvis, at gennemføre et agilt coachingforløb med udvalgte personer i jeres organisation, herunder projektledere, Scrum Masters og Products Owners.
  • Agile Training - Vi har mange års erfaring med at træne og certificere medarbejdere med henblik på at understøtte enkelte virksomheders behov. Har I brug for et fælles kompetenceløft i organisationen indenfor agile, tilbyder vi kurser med fokus på softwareudvikling og test.  
  • Staffing of Agile Projects - Ud over større engagementer med kunder kan vi tilbyde agile konsulenter som ressourceforstærkning til jeres egne projekter. Vi har kompetente medarbejdere til alle roller i agile projekter.  

Vi leverer løsninger agilt 

Vi har stor erfaring med at levere agile projekter baseret på Capgeminis egenudviklede rammeværk Capgemini Agile Framework (CAF). CAF er resultatet af mere end 15 års erfaring med agil udvikling i Capgemini.

Rammeværket er baseret på industristandarder inden for agil udvikling (Scrum og  XP) komplementeret af vores best practises til håndtering af distribuerede teams, skalering, Risk Management, Release Mangement og Governance. Det er fleksibelt og kan tilpasses det konkrete projekt og behov. Med CAF lægger vi stor vægt på samarbejde med kunden, og vores fokus er at levere så meget forretningsværdi som muligt.

todo todo