Agile Services
Der opstod en fejl ved hentning af captcha-billede
SERVICE
AGILE

Agile Services

Agil udvikling forudsætter, at alle involverede parter tænker og agerer agilt. Men det sker ikke af sig selv. I Capgemini hjælper vi dig med at sætte trumf på din agile agenda, så hele virksomheden kan arbejde effektivt hen imod jeres fælles forretningsmål.

En agil verden kræver en agil tilgang

Det er efterhånden de færreste virksomheder, som ikke har stiftet bekendtskab med agil udvikling. En agil transformation kommer dog sjældent af sig selv. Og allierer du dig ikke med en stærk og erfaren agil partner, kan de gode hensigter hurtigt vise sig at løbe ud i sandet.

I Capgemini har vi mange års erfaring med agil udvikling. Og vi bliver gang på gang bekræftet i, at agilitet er den mest effektive metode til at sikre, at vores kunder når deres forretningsmål.

Skal vi sammen sikre, at du sidder med alle esserne på hånden i dit næste agile projekt – så book et uforpligtende møde længere nede.

Agile-Transformation-1075.gif

Sæt trumf på din agile udvikling

Vores agile ydelser er designet til at understøtte din virksomheds agile rejse, så I får det fulde udbytte af jeres projekter. Vi er blandt andet specialister i:

 • Agil transformation - Vi hjælper jer med at tage jeres udviklingsorganisation fra en traditionel vandfaldsmodel til en fuld agil udviklingsmodel. Det kan gøres på mange forskellige niveauer, hvor målet kan være projekter, afdelinger, business units eller hele virksomheden. 

 • Agil modenhedsvurdering - Det kan være svært at vurdere, hvor langt I er kommet med at implementere jeres agile udvikling. Det er dog vigtigt, at kende sin modenhed og i særdeleshed hvilke områder, der har behov for optimering.

 • Agil rådgivning - Vi hjælper jer med at få mere værdi ud af jeres agile projekter. Eksempelvis ved at gennemføre agile coachingforløb med udvalgte personer i virksomheden – herunder projektledere, Scrum Masters og Product Owners.

 • Agil træning - Vi har mange års erfaring med at træne og certificere medarbejdere med henblik på at understøtte det agile behov i netop jeres virksomhed. Har I brug for et fælles kompetenceløft inden for agil udvikling, tilbyder vi desuden kurser med fokus på softwareudvikling og test.  

 • Bemanding af agile projekter - Udover større engagementer med kunder tilbyder vi agile konsulenter som ressourceforstærkning til jeres projekter. Vi har kompetente medarbejdere til alle roller i agile projekter.  

Vi leverer løsninger agilt 

I Capgemini taler vi ikke bare om agil udvikling – vi dyrker det også selv. Det indebærer blandt andet, at vi leverer agile projekter baseret på vores egenudviklede metode Capgemini Agile Framework (CAF).

CAF lægger stor vægt på samarbejdet med vores kunder, og er bygget på industristandarder inden for agil udvikling (Scrum og  XP). Metoden er desuden komplementeret af vores ’best practise’-håndtering af distribuerede teams, skalering, Risk Management, Release Management og Governance. 

Kort sagt: CAF er din garanti for en agil og effektiv proces, som kan tilpasses dine konkrete projekter og behov.

Oplev Capgemini-effekten

Hos Capgemini Danmark drager du fordel af at samarbejde med en konsulentvirksomhed, der er lokalt forankret og har et indgående kendskab til danske marked.

Gennem tiden har vi fx gennemført et stort antal komplekse digitale projekter for blandt andet DSB, Falck, BEC, MT Højgaard, Alm. Brand, Santander og mange flere.

Din virksomhed får desuden direkte adgang til udvikling, vidensdeling og gennemprøvede koncepter, der kendetegner den internationale Capgemini-koncern med mere end 200.000 medarbejdere i over 40 lande. Herunder vores tætte samarbejde med Salesforce, Microsoft, Umbraco og Sitecore.

Skal du have Kickstartet dit Agile projekt?

Kanban Kickstarter - Kickstarteren giver dig en retning for din agile rejse og styrker din forståelse af hvad det næste skridt skal være. Vi står klar til at give dig den rigtige rådgivning og vejledning til dit Kanban.

Scrum Kickstarter - Står du og kigger på at implementere Scrum? Eller er i allerede godt igang, men mangler lige det sidste for at komme helt i mål? Vores Scrum Kickstarter kan sikre dig at der er styr på alle detaljerne.

Backlog Management Kickstarter - Har dit Scrum team udfordringer med Product Backloggen? Er du i tvivl om Product Backloggen er prioriteret ud fra forretningsværdi? Vores Backlog Management Kickstarter kan give dig det overblik du har brug for så du kan komme videre.

Book et uforpligtende møde

Udfyld formularen og lad os kontakte dig med henblik på et uforpligtende møde, hvor vi sammen identificerer de væsentligste ønsker og problemstillinger.

todo todo
Kontakt
 • Maria Søndergaard
  Maria Søndergaard
  Director of Manufacturing and CPRD
  +45 52189297