Digital Customer Experience
Der opstod en fejl ved hentning af captcha-billede
SERVICE
ADVISORY

Digital Roadmap

Den digitale udvikling går så stærkt, at de fleste virksomheder befinder sig i en konstant forandringsproces. Det stiller krav om nye processer, kompetencer og en højere grad af agilitet. Lad os sammen sikre, at din virksomhed sidder med esserne på hånden, når I skaber, udfolder og implementerer jeres digitale roadmap.

Fremtiden venter ikke på nogen – følger I med?

Din virksomheds digitale roadmap er nøglen til at være på forkant med morgendagens digitale udfordringer og muligheder. Vil I følge med konkurrenterne – og ikke mindst jeres kunder – er der, med andre ord, ikke plads til at gamble med denne del af forretningen.

Hos Capgemini hjælper vi jer med at opbygge et fremtidssikret digitalt roadmap, så I kan navigere i det konstant skiftende digitale landskab. Ligesom vi hjælper med at skalere jeres agile setup, understøtte effektive processer og etablere organisatorisk modenhed i forhold til de seneste platforme og produktudviklingsmetoder.

Vil I heller ikke gamble med jeres digitale roadmap – så book et uforpligtende møde med os gennem nedenstående kontaktformular.

Hvordan ser den digitale version af jeres forretning ud?

I overgangen til en digitaliseret forretningsmodel opstår der mange spørgsmål. Hvordan taler vores eksisterende IT-infrastruktur sammen med nye systemer og applikationer? Hvordan håndterer vi vores data? Hvordan sikrer vi fleksibilitet og effektive digitale processer?

Svarene på spørgsmålene afhænger af jeres nuværende setup og behov. Men som en lokal partner med globale muskler, har vi mange års erfaring med at finde frem til netop de løsninger, der giver mest forretningsmæssig værdi i jeres digitale transformation.

Kort sagt: Vi skaber det IT-landskab, der bedst understøtter jeres operationelle processer og sikrer en optimal overgang til den digitale version af jeres virksomhed.

I er ikke som de andre – og det er vi heller ikke

Alle organisationer har forskellige behov, og vi ser det som vores fornemmeste opgave at sikre, at de helt rigtige kompetencer er til stede på alle trin i processen – fra opstart til vedligehold.

Vores tilgang til applikationsvedligeholdelse er langt fra den traditionelle, hvor der kun fokuseres på økonomien. Vi ser på jeres forretningsapplikationer og hele deres livscyklus. Derudover fokuserer vi på den løbende forbedring af jeres portefølje og sikrer, at den matcher de skiftende behov i jeres virksomhed.

Oplev Capgemini-effekten

Hos Capgemini Danmark drager du fordel af at samarbejde med en konsulentvirksomhed, der er lokalt forankret og har et indgående kendskab til det danske marked.

Gennem tiden har vi fx gennemført et stort antal komplekse digitale projekter for blandt andet DSB, Falck, BEC, MT Højgaard, Alm. Brand, Santander og mange flere.

Din virksomhed får desuden direkte adgang til udvikling, vidensdeling og gennemprøvede koncepter, der kendetegner den internationale Capgemini-koncern med mere end 200.000 medarbejdere i over 40 lande. Herunder vores tætte samarbejde med Salesforce, Microsoft, Umbraco og Sitecore.

Book et uforpligtende møde

Vi er altid klar til at tage en snak om dine digitale behov. Udfyld formularen herunder og lad os kontakte dig med henblik på et uforpligtende møde.

todo todo
Kontakt
  • Maria Søndergaard
    Maria Søndergaard
    Director of Manufacturing and CPRD
    +45 52189297