IAM
SERVICE
SIKKERHED

Secure Identity & Access Management (IAM)

Når der anvendes SMACT teknologier (Social, Mobile, Analytics, Cloud og Internet of Things) som en del af din digitale transformation, introduceres der nye risici omkring følsomme data og andre aktiver. Administrer dine Cyber Security risici og tag kontrol over nye måder at arbejde med Identity & Access Management services.

Brug IAM som første led i dit cyberforsvar

I takt med at du starter samarbejde op med flere kunder, samarbejdspartnere og tredjepartsleverandører, vil omfanget af din virksomhed vokse. Din IAM infrastruktur bliver din nye hoveddør, hvorigennem disse interessegrupper har adgang til din virksomheds ressourcer. Den effektivitet er forretningskritisk for din virksomhed, og er en hjørnesten i din Cyber Security Protection. Den skal beskytte dine aktiver, selv når dine medarbejdere bruger mobile enheder fra forskellige steder, for at få adgang til arbejdsrelaterede applikationer og servere.

De rigtige personer, de rigtige ressourcer, det rigtige tidspunkt

IAM er en vigtig kommerciel fordel. Den sikrer deling af identitetsoplysninger mellem B2C applikationer. Den kontrollerer de interne risici og beskytter dig mod cyberangreb.

Via vores transformative tilgang, arbejder vi med de rigtige mennesker i din virksomhed for at sikre en vellykket IAM-implementering. Udover at hjælpe dig med at definere din IAM-strategi, omfatter vores services anvendelsesregistrering og autentificering, håndtering af anvendelsesrettigheder, kontrol af adgang til dine ressourcer og log og gennemgang af brugeraktivitet. Vi hjælper dig med at sikre, at de rigtige personer får adgang til de rigtige ressourcer.

Vores globale IAM-ekspertise understøtter din digitale transformation

De over 40 meget store globale IAM opgaver, som vi har arbejdet med i de seneste fem år, har givet os en unik indsigt i IAM-landskabet. Vi hjælper virksomheder over hele verden med deres IAM udfordringer og har i fællesskab udviklet visioner og strategier, der sikrer at de er forbundet til og forstærker virksomheden og den forretningsmæssige mål. Vi er partnere med alle større IAM-leverandører og støtter med forretningsudvikling, teknisk implementation og integration med den bedste IAM løsning til din virksomhed. Vi introducerer IAM gennem en velafbalanceret, pragmatisk tilgang for at beskytte dine digitale aktiver på en ROI-positiv måde. 

todo todo
KONTAKT
  • Maarten Galesloot
    Maarten Galesloot
    Interim Digital Assurance & Testing Director
    +45 3977 8400
Ny Point Of View
Ny Point Of View