Cloud Native
Der opstod en fejl ved hentning af captcha-billede
SERVICE
CLOUD

Cloud Native Development

Fleksibilitet og agilitet er nøgleordene, når det handler om at være konkurrencedygtig i den digitale tidsalder. Det er her de skalérbare Cloud Native-applikationer kommer ind i billedet. Capgemini tilbyder en række services, der understøtter udvikling, eksekvering og drift af effektive applikationer, der hostes i skyen med Platform-as-a-Service (PaaS)

Bliv fleksible, skalérbare og agile

Vores Cloud Native Development-service giver jeres virksomhed mulighed for at være agile og på forkant med udviklingen. Capgemini designer, bygger og driver PaaS-løsninger, så I hurtigt og effektivt kan udvikle nyt, eksperimentere og skalere i forhold til markedets krav. Vi er "Advanced Delivery Center" for Amazon Web Services og Microsoft Azure, og vi tilbyder bl.a.:

DevOps

Vi hjælper jer med at integrere nye arbejdsgange og kvalitetssikringsmetoder, der baner vejen for en kultur, hvor I kan bygge, teste og release software hurtigere, mere konsistent og med fokus på continuous delivery.

Containere

Med uafhængige containere har I mulighed for at gruppere software, så I hurtigere kan flytte, forbedre og skalere jeres Cloud Native-applikationer - modulært og uafhængigt af platform. Containerne gør det ligeledes nemt at implementere micro services.

Microservices

Opnå hurtigere time-to-market med implementeringen af mindre selvstændige software-enheder, der løbende kan opgraderes, vedligeholdes og genstartes uden at påvirker de øvrige services i applikationen.  

Erfarne Cloud Native-teams

Vores lokale Cloud Native-teams og vores store OneDeliver team i Indien arbejder ud fra en gennemprøvet 360° assessment metodologi, der omfatter både applikationer og infrastruktur. Vi kan hjælpe jer med at definere jeres cloud-strategi og migreringsplan. Vi kan etablere et sikkert cloud-miljø baseret på jeres konkrete behov. Og vi kan tilbyde at stå for hele jeres cloud-setup med tilhørende services. Vores Cloud Native udviklingsteams trækker på Capgemini-koncernens erfaringer fra nogle af Europas største migreringsprojekter.

todo todo
Kontakt
  • Maria Søndergaard
    Maria Søndergaard
    Director of Manufacturing and CPRD
    +45 52189297