Cloud Migration
Der opstod en fejl ved hentning af captcha-billede
SERVICE
CLOUD

Cloud Migration Services

En række af verdens største virksomheder har valgt Capgemini som partner i forbindelse med deres cloud-transformation. Derfor kan vi i dag tilbyde vores kunder gennemprøvede metodologier, der sikrer lavere omkostninger og hurtigere migrering.

Skalering - I betaler kun for det, I bruger

En af de helt store økonomiske fordele ved en cloud-løsning er muligheden for løbende at regulere behovet for kapacitet. I modsætning til et traditionelt lokalt datacenter er cloud-løsningen en skalérbar service, hvor du kun betaler for den ydelse, du har behov for. Med 'capacity on demand' er virksomheden altid gearet til at håndtere ændrede behov eller deciderede spidsbelastninger uden at skulle ud at foretage nye investeringer.

En platform for innovation

Et cloud-baseret univers giver en lang række iøjnefaldende fordele, som f.eks. høj driftssikkerhed, lavere omkostninger og større effektivitet. Men den helt store gevinst for jeres virksomhed er, at cloud-løsningen skaber en platform for innovation. Jeres cloud-løsning giver adgang til de mange innovative cloud-services fra førende teknologiudviklere som Amazon, Microsoft og IBM. Det betyder, at jeres løsning løbende kan tilpasses virksomhedens ændrede kapacitetsbehov, og at I får mulighed for agil udvikling af nye produkter og services. 

OneDeliver

OneDeliver er vores gennemprøvede best practice-metodologi, udviklet på baggrund af konkrete erfaringer med migreringsprojekter for store internationale virksomheder. OneDeliver er en kombineret on- og offshore-løsning, hvor lokale Capgemini-teams i samarbejde med vores OneDeliver-team i Indien leverer alt fra ren analyse og rådgivning til komplet migrering af hele jeres platform.

Med Capgemini får I:

 • Adgang til lokale of globale eksperter

 • Stort OneDeliver-team i Indien

 • Globale kompetencer, der forener on- og offshore-services

 • Advanced Delivery Centers for Amazon Web Services and Microsoft Azure Cloud

todo todo
Kontakt
 • Maria Søndergaard
  Maria Søndergaard
  Director of Manufacturing and CPRD
  +45 52189297