IOT
Der opstod en fejl ved hentning af captcha-billede
SERVICE
CLOUD

Industry Production Enhancement Through IoT

75 milliarder enheder vil i 2020 være forbundet til et netværk ifølge en analyse fra Morgan Stanley. Det giver virksomhederne nogle helt nye forretningsmuligheder, og det handler om at komme i gang før konkurrenterne løber fra dig.

Når alle ting kobles på nettet, opstår der spændende nye tjenester og muligheder for avanceret forretningsunderstøttelse. Når vores produkter kan kommunikere og tage beslutninger på basis af historiske, aktuelle og forventede data, så kan vi bygge smarte og omkostningseffektive IT-løsninger. Mange ting, der var science fiction i går er muligt i dag med den ny teknologi – IoT. Elektronik der bliver printet på papir, net-opkoblede ting – alt fra briller til maskiner – og avanceret maskine-til-maskine kommunikation udvikler vi allerede i dag.

I de kommende år vil der dukke tusindvis af nye net-opkoblede ting frem, som vil have milliarder af nye opkoblinger til internettet. Mulighederne kommer til at påvirke alle virksomheder af enhver type. Vi har allerede mange års erfaring i maskine-til-maskine løsninger, så du er i trygge hænder, når du tager det næste skridt på din digitale rejse.

Vi kan støtte dig med:

 • Internet of Things-strategier

 • Innovation Portfolio Management

 • Løsningsdesign og udvikling ovenpå bærbare teknologier som briller, armbånd, ure og klæder.

 • Maskine-til-maskine løsninger indenfor fremstilling og vedligehold

 • Hurtig opstilling af koncepter og designprototyper

Hent inspiration

Internet of Things er så banebrydende og spændende at vi forsker i området. Vores globale trend lab VINT deler ud af sin viden om det nyeste inden for IoT i en serie på flerelæseværdige rapporter:

Det vi er nysgerrige om og dygtige til, det dykker vi ned i og skriver om, både i rapporter og bøger.

Du kan finde dem i vores globale boghandel online.

todo todo
KONTAKT
 • Maria Søndergaard
  Maria Søndergaard
  Director of Manufacturing and CPRD
  +45 52189297