Cloud Services

Cloud Migration

Implementering af cloud-løsninger handler om meget mere end at få ryddet server-rummet. Tag Capgemini med på jeres cloud-rejse, og få adgang til verdens førende ekspertise og metoder inden for implementering af cloud-løsninger

Cloud giver en enestående mulighed
Udbuddet af offentligt tilgængelige cloud-services stiger og sammen med dem øges mulighederne for at modernisere IT, med en tydelig gevinst her og nu, samt en agil og skalérbar forretningsmodel til fremtiden. Vi står foran en enestående mulighed i ITs ca. 50-årige historie. Gevinstrealiseringen kræver dog, at migrationen til cloud gøres på den rigtige måde.

Den rigtige måde?
Den rigtige måde at flytte til skyen afhænger både af virksomhedens ønsker og mål, og af de eksisterende applikationer, integrationer, platforme, databaser etc. Der er ingen ’one size fits all’. Vi analyserer jeres situation og vores værktøjer og metoder danner grundlaget for en anbefaling og et forventet udbytte.

Det første projekt eller den store transformation?
Vi sikrer succesfuld implementering i det tempo der passer jer, hvad enten I overvejer en komplet cloud-transformation eller en hybrid-løsning, hvor applikationer og databaser trinvist flyttes til skyen over tid.

Vi er med hele vejen
Med Capgeminis cloud-team i ryggen kan I trække på vores unikke cloud-kompetencer med stærke internationale referencer. Når migrationen er tilendebragt efterlades virksomheden med et højeffektivt, dokumenteret og moderniseret IT-landskab uden teknisk gæld.

Book et uforpligtende møde

Vi er altid klar til at tage en snak om dine cloud behov. Udfyld formularen herunder og lad os kontakte dig med henblik på et uforpligtende møde. 

todo todo
Kontakt
  • Maria Søndergaard
    Maria Søndergaard
    Digital Services Director
    +45 52189297