Cloud Services
Der opstod en fejl ved hentning af captcha-billede

Cloud Services

Implementering af cloud handler om meget mere end at få ryddet server-rummet. Tag Capgemini med på jeres cloud-rejse og få adgang til verdens førende eksperter og metoder inden for implementering af cloud-løsninger.

Stil de rigtige spørgsmål – og få succes med cloud

I en verden hvor hurtig, sikker og fleksibel adgang til opdateret information er vigtigere end nogensinde, har de rette cloud-løsninger gang på gang vist sig at være nøglen til en mere konkurrencedygtig forretning.

Med andre ord: Cloud-løsninger er kommet for at blive. Og med vores dygtige cloud-team ved din side, kan du trygt og sikkert udforske skyens enorme potentiale i det tempo, der passer lige netop din virksomhed.

En succesfuld implementering kommer dog ikke af sig selv, og derfor gør vi en dyd ud af at stille alle de rigtige spørgsmål tidligt i processen – så vi sammen kan sikre, at jeres cloud-rejse til enhver tid er både nutids- og fremtidssikret.

Cloud giver en enestående mulighed

Udbuddet af offentligt tilgængelige cloud-services vokser og vokser. Og sammen med dem øges mulighederne for at modernisere din IT med en tydelig gevinst her og nu, samt en agil og skalérbar forretningsmodel til fremtiden.

Vi står dermed foran en enestående mulighed i ITs ca. 50-årige historie. Gevinstrealiseringen kræver dog, at din cloud-migration udføres på den rigtige måde.

Der findes ikke en ’one size fits all’

Den rigtige måde at flytte til skyen på afhænger primært af to ting. Din virksomheds ønsker og målsætninger. Og jeres eksisterende applikationer, integrationer, platforme, databaser, etc.

Der er med andre ord ingen ’one size fits all’. Derfor analyserer vi jeres unikke situation, hvorefter vi lader vores værktøjer og metoder danne grundlag for en anbefaling og et forventet udbytte.

Det første projekt eller den store transformation?

Vi sikrer succesfuld implementering i det tempo der passer jer – hvad enten I overvejer en komplet cloud-transformation eller en hybridløsning, hvor applikationer og databaser trinvist flyttes til skyen over tid.

Med Capgeminis cloud-team i ryggen kan I desuden trække på vores unikke cloud-kompetencer med stærke internationale referencer. Og når migrationen er tilendebragt efterlader vi naturligvis din virksomhed med et højeffektivt, dokumenteret og moderniseret IT-landskab uden teknisk gæld.

Oplev Capgemini-effekten

Hos Capgemini Danmark drager du fordel af at samarbejde med en konsulentvirksomhed, der er lokalt forankret og har et indgående kendskab til danske marked.

Gennem tiden har vi fx gennemført et stort antal komplekse digitale projekter for blandt andet DSB, Falck, BEC, MT Højgaard, Alm. Brand, Santander og mange flere.

Din virksomhed får desuden direkte adgang til udvikling, vidensdeling og gennemprøvede koncepter, der kendetegner den internationale Capgemini-koncern med mere end 200.000 medarbejdere i over 40 lande. Herunder vores tætte samarbejde med Salesforce, Microsoft, Umbraco og Sitecore.

Book et uforpligtende møde

Udfyld formularen og lad os kontakte dig med henblik på et uforpligtende møde, hvor vi sammen identificerer de væsentligste ønsker og problemstillinger.

todo todo
Kontakt
  • Maria Søndergaard
    Maria Søndergaard
    Director of Manufacturing and CPRD
    +45 52189297