Cloud Services

Cloud Services

Implementering af cloud-løsninger handler om meget mere end at få ryddet server-rummet. Udviklingen af cloud services går forrygende stærkt og sikrer en agil og skalérbar forretningsmodel. Tag Capgemini med på jeres cloud-rejse, og få adgang til verdens førende ekspertise og metoder inden for implementering af cloud-løsninger.

Det første projekt eller den store transformation?
Udviklingen af nye cloud-teknologier og services giver mulighed for en teknologisk transformation for alle typer og alle størrelser af virksomheder. Vi analyserer jeres behov og sikrer succesfuld implementering, hvad enten I overvejer ’Lift & Shift’, en komplet cloud-transformation, en perfekt integreret hybrid-løsning eller blot ønsker hjælp til at arbejde ’Cloud Native’.

OneDeliver - Vi er med hele vejen
Med Capgeminis stærke OneDeliver-team i ryggen kan I trække på vores unikke cloud-kompetencer med meget stærke internationale referencer. Via OneDeliver har vores kunder mulighed for at se en virtuel model af hele virksomhedens IT-setup, der hurtigt og effektivt viser, hvilke fordele der kan høstes her og nu, og hvor stort et potentiale, der er i en komplet overgang til cloud-baserede løsninger.

Hurtigt, sikkert og skalérbart.
Cloud-løsninger giver rigtig god mening i en verden, der bliver mere og mere agil. Capgemini sikrer succesfuld analyse, strategi og implementering i forbindelse med jeres cloud-transformation. Dermed opnår I hurtigere og mere sikker produktudvikling, optimalt udbytte af de mange cloud-services og en fleksibel og skalérbar forretning, hvor jeres IT-systemer aldrig mere bliver en barriere for jeres udvikling.

Vores Cloud Services
Seneste nyt
Kontakt
  • Maria Søndergaard
    Maria Søndergaard
    Direktør, Digital
    +45 52189297