cognitive qa
Der opstod en fejl ved hentning af captcha-billede
SERVICE
SOFTWARETEST

Cognitive QA services

Udnyt kunstig intelligens og dataanalyse til hurtigere og bedre kvalitetssikring af software.

For de fleste organisationer er det en kompleks udfordring at håndtere kvalitetssikring, end-to-end validering af kundeoplevelsen og test af applikationer på tværs af et stort antal enheder og platforme.

World Quality Report 2017 viser, at 99% af alle organisationer har udfordringer med kvalitetssikring i agile projekter, og at kun 16% af testaktiviteterne er automatiseret. Den tilgang er ikke bæredygtig eller egnet til at løse nutidens stadig mere komplekse kvalitetssikring.

Ekspertise og erfaring er ikke længere nok. Man er nødt til at trække på flere kilder til viden. Det kan være innovation inden for analytics, kunstig intelligens og datalogi, som dels gør det muligt at opdage ineffektive områder, og dels giver ny indsigt i forretningsprocesser og tilgange, der kan forbedres.

Hos Capgemini kombinerer vi markedsledende muligheder inden for digital sikkerhed og test med righoldige analytiske og kognitive services for at hjælpe vores kunder til at opnå Future Proof QA.

At forudsige det uforudsigelige er et af de centrale principper, som ligger til grund for Capgemini Cognitive QA-tilgangen. Vi vil udfordre den etablerede tilgang, eliminere det uventede og fjerne det irrationelle. 

4 områder til Cognitive QA

Med Cognitive QA udnytter vi selvlærende og analytiske teknologier til Predictive QA Dashboards, Smart QA Analytics, Intelligent QA Automation og Cognitive QA Platforms.

Cognitive QA Value proposition

 

Med Cognitive QA kan vi:

 • Hjælpe vores kunder til at accelerer og optimere kvalitet med en intelligent tilgang til QA
 • Tilføre intelligente, selvlærende og analytiske teknologier, der muliggør visualisering, intelligent analyse, automatisering og højere oplevet kvalitet af ​​produkter og tjenester
 • Understøtte vores kunders beslutningskvalitet med faktuelle projektdata, faktiske brugsmønstre og brugerfeedback
 • Levere kvalitet med høj hastighed til en optimal pris - i en kompleks og forbundet verden

Rapport: World Quality Report 2018-19
todo todo
Kontakt
 • Thomas Oxbøll
  Thomas Oxbøll
  Managing Consultant & Team Manager, QA & Testing
  +45 52189050